Napoved vremena za naslednje 10 dni

Če slučajno planirate it na dopust ta teden oz. naslednjih 10 dni potem ne dovolite, da vas vreme zafrkne in vam pokvari vaš dragoceni dopust. Zato bom napisal desetdnevna vremenska napoved saj noben nemara imeti pokvarjeni dopust. Napisal pa bom vreme od 21.01.2015 pa do 30.01.2015.

deset dnevna vremenska napovedVreme v prihodnjih dneh bo predvsem oblačno oz. delno jasno z nizkimi temperaturami. Danes bo popoldne okoli 10 °C in obstaja majhna možnost, da bo padal dež. V četrtek bo zjutraj mrzlo do -1°C mogoče bo padla tudi kakšna kapljica dežja in nato se bo počasi segrevalo do 11°C in obstaja možnost, da pada dež čez cel dan. V petek bo zjutraj oblačno in hladno do 1°C in kasneje popoldan se bo pokazalo malo sonca in obstaja možnost da pada dež sicer temperature bodo segale do tam okoli 12°C.

Med vikendom se boste zbudili v megleno mrzlo jutro, ki se bo popoldan povzpelo do 12°C. V ponedeljek se boste zbudili še v bolj hladno jutro saj bo mrzlo do okoli -3°C čez cel dan bo delno jasno in temperatura se bo povzpela do največ 7°C. V torek bo zjutraj mrzlo do okoli -4°C in bo bolj oblačno in mogoče bo posijal kakšen sončni žarek segrelo se bo do 5°C. V sredo bo enako kot v torek edino sonce se bo večkrat pokazalo in nam polepšalo dan segrelo se pa ne bo kaj preveč. Kot vidite desetdnevna vremenska napoved je lahko narobe saj so temperature skoraj enake med seboj.

V četrtek se bodo začele spremembe vremena ampak ne zjutraj, ker bo še zmeraj do -3°C in se nebo kaj bolj segrelo popoldne, ker bo dež in sneg, kar pa tudi pomeni poledica in nevarnost naleta in spolzka tla tako, da vozite počasi in previdno. V petek se boste zbudili v snegu in dežju kasneje popoldan pa boste opazovali kako sneg pada.

Ta desetdnevna vremenska napoved ni natančna tako, da so lahko morebitne spremembe.