Ali morate obiskati optika

Ste tudi vi eden izmed tistih, ki ste govoril, da ne boste nikoli nosili očala in ste pravkar dobili pri zdravniškemu pregledu za vozniško dovoljenje napotnico za optika? No lahko samo rečem, da vas je karma končno dobila in sedaj morate it k okulistu ampak, če ne veste kam bi šli k okulistu vam predlagam, da če ste v okolici Ljubljane je optika zraven Stolnice. Tam imajo raznovrstno ponudbo očal, okvirjev in kontaktnih leč.

Še predenj se boste odpravili v optiko pri Stolnici se morate prijaviti na pregled vida, kjer vam bodo izmeril dioptrijo in vam dali očala. Na pregled vida se lahko prijavite na spletni strani www.optikas.com/domov.html. Če slučajno nebi radi nosili očala potem se prijavite na pregled oči za kontaktne leče, kjer vam bodo pregledal oči in vam določil dioptrijo in hkrati pregledal površino očesa, kajti če tega nebi naredil vam lahko pride do neudobja in srbenja očesa. Optika pri Stolnici je ena najbolj obiskanih optik znotraj Slovenije, kar lahko tudi opazite, ko greste prvič na njihovo spletno stran, saj ima na svetovno znanem blogu facebook več kot 50 000 obiskovalcev samo iz Slovenije.

Optika pri Stolnici je še posebej obiskana zaradi različnih tipov očal in njihovih ugodnih ponudb. Ponuja vam očala, ki so lahko progresivna (lahko vidiš od blizu in na daleč), sončna, športna, bifokalna in ostali tipi. Optika vam omogoča tudi očala po vaši izbiri oz. po receptu samo, da morate izdati naročilo, ki ga dobite in izpolnite pri vašem osebnem zdravniku. Če boste želeli druge oz. boljše okvirje potem boste morali to tudi doplačati. Optika pri Stolnici vam ponuja akcijo, kjer boste dobili dvoje očala za ceno enih in imeli boste rezervna očala, kar naredi obisk optike še večji. Za vas imajo tudi novice oz. članke, ki vam bodo odgovorili na vaša vprašanja in vas seznanila z vsem kar rabite vedeti o očalih in ostalih pripomočkih. Optika pa ne ponuja samo novic o očalih in kontaktnih lečah ampak tudi novice o pravilni drži oz. ergonomiji pred računalnikom.Optika