David Vidrih si želi okoli sveta

Verjetno je že marsikdo od vas slišal za popotnika po imenu David Vidrih. Gre za človeka, ki je začel potovati, ko ni imel nobenega denarja, kar tako, ker je želel doživeti nekaj novega in izkusiti moč potovanj. Stvar ga je kasneje tako zasvojila, da je danes že pravi popotnik, ki je obiskal marsikatero državo sveta. Njegovo zgodbo najdete na www.popotniki.net/david-vidrih.

David Vidrih

David Vidrih je zagotovo človek, na katerega se je vredno obrniti, ko razmišljamo o kakšnem popotovanju. Glede na to, da je bil že praktično na vseh celinah, vam bo znal svetovati o tem, kaj se splača videti, kje spati, kje jesti in kaj početi. Prav tako vam David Vidrih lahko pomaga pri vprašanju, kaj spakirati s seboj na pot. Ker sam ni ravno človek, ki bi ves čas svojega potovanja prebil v hotelu, je v življenju izkusil že marsikaj in se vsepovsod ogromno družil z domačini. Prav zato vam lahko ponudi informacije iz prve roke in vas poleg vsega še marsikaj nauči o kulturi, v katero odhajate.

Ker David Vidrih, kot že rečeni, ni popotnik, ki bo oboževal luksuz in večino svojih potovanj preživel v udobju hotela, vas bo seznanil tudi s tistimi informacijami in destinacijami, ki turistom sicer niso pretirano blizu, saj jih sploh ne spoznamo. Zavedati se moramo namreč, da je potovanje s turistično agencijo sicer super in udobno, vendar pa vas bodo agencije le redko peljale na kraje, ki so manj obljudeni in tako bližje domačinom kot turistom. David Vidrih tega zagotovo ne bo počel, še več, če bo le imel čas in voljo, se bo verjetno tudi ponudil, da gre z vami. Kar bo zanj še eno novo potovanje, za vas pa edinstveno doživetje.

Kaj pa si David Vidrih želi v življenju? Zagotovo prepotovati svet, pravi. Če bo le finančno in časovno sposoben. Ne dvomino, da bo ta načrt v prihodnosti tudi uresničil.