Dermaestetik izobraževanje

Dermaestetik izobraževanje je program, ki zavzema 1 stopnjo specializirane kozmetične terapije, ki je v okviru Aikon Akademije. Več o temu izobraževanju najdete na http://aikon-academy.com/sl/izobrazevanja/dermaestetik/.  Vsi udeleženci tega izobraževanja bodo ali pa so že nadgradili svoja obstoječa znanja, ravno tako pa bodo pridobili še zelo veliko novega znanja, ki jim bo v prihodnostim še kako zelo prišel prav, seveda je to znanje, ki se nanaša na področje kozmetičnih terapij. Ta pridobitev oziroma lahko rečemo tudi razširitev strokovne kompetence, vam bo v praksi pomenila doseganje nekaterih zelo učinkovitih rezultatov z vašimi strankami, ravno tako pa boste dobili tudi večjo mero svoje suverenosti, ko boste izvajali svoje kozmetične storitve, vse to pa vam bo uspelo, kljub temu, da boste vanje dejansko vložili manj dela.

dermaestetik

Kaj oziroma kdo pa vendar je dermaestetik? no dermaestetik je oseba, ki je specializirana v kozmetični terapiji, in v svojem delu rešuje stanja in pa tudi hujše problematike kože. Tu pa ni prisotne patologije, ker se ne gre za medicinske statuse kože. Ta na tej podlagi medicinskih pristopov deluje popolnoma učinkovito ter celostno. Poleg tega, pa se pri svojem delu poslužuje izključno čisto samo znanstveno dokazane pristope, ki bodo pomagali ponovljivo in pa vsekakor tudi zelo predvidljivo v vidne ter hitre rezultate. Dermaestetik torej čisto vse strokovne odločitve, ki jih ima sprejema samo na osnovi svojega objektivnega znanja, in je popolnoma neodvisen od trendov ali pa kakšnih smernic blagovnih znamk, ki so v tistem določenem trenutku aktualne.

Če menite da ste oseba, kateri bi ta tečaj dermaestetik dobro del, vam svetujemo da si ogledate spletno stran akademije Aikon in se še sami dodatno pozanimate, zakaj bi vam to predavanje prišlo prav in kako bo ta postopek potekal. To predavanje zavzema 7 celodnevnih predavanj, kjer se boste vsekakor zelo zelo veliko naučili, tako da če se vam zdi ta ideja zanimiva le kliknite na zgoraj navedeno stran.