Domene po akcijskih cenah

Ko želite imeti neko spletno stran, boste morali domeno registrirati. Naslovno domeno si boste že izmislili, potrebno pa se bo odločiti tudi kakšno končnico domene želite imeti. Če ne želite preveč komplicirati lahko izbirate med .si, .com, .eu in pa .org domenami. Obstaja pa še en kup takšnih zanimivih kratic katere lahko uporabite za svojo spletno stran. Naštevali jih tukaj ne bomo lahko pa si jih pogledate na https://www.neoserv.si/domene.

domenaNa voljo boste videli imate štiri različne domene, to se za takšne ljudi kateri ne mislimo komplicirati pri naslovu spletnih strani. So zelo poceni in se tudi bolje uveljavljajo v brskalnikih. Da se te domene bolje uveljavljajo, mislimo na to, da boste takih domen na spletu zasledili veliko število in bolj pogosteje kot pa strani ki imajo neke eksotične.

Ko smo že pri eksotičnih domenah, zakaj bi bile te dobre? No, če ste bolj posebni, in želite da je vaša spletna stran ravno tako bolj posebna, potem izberete takšno eksotično domeno. Kako nastane takšna domena, si lahko preberete na spletu, seveda če znate strica googla vprašati pravo vprašanje.

Te premium domene stanejo kar nekaj denarcev in so zato tudi manj popularne, ljudje si jih privoščijo predvsem zaradi sebe, saj hočejo da niso samo v realnem svetu posebni, vendar tudi v virtualnem. Zelo dober primer tukaj, je domena .luxury katera stane čez 500 eurov na leto. Takšna spletna stran s tako domeno, ne bo nič bolj drugačna v kvaliteti kot pa tiste, ki uporabljajo normalne domene.

No, pa da se vrnimo nazaj k resnim zadevam. Vsaka domena ima tudi svojo ceno, kot ste verjetno že ugotovili, so nekatere nečloveško drage, druge pa so v mejah normale, tretje imajo akcijske cene in z njimi ni čisto nič narobe. Lahko si jih privošči čisto vsak, spletne strani pa bodo čisto vredu.