Estetski posegi za odpravo maščobnih oblog in celulita

Si želite katerega od estetskih posegov? Če ste odgovorili pritrdilno, potem vam povemo, da so različni estetski posegi, zdaj na voljo tudi v Ljubljani v Estetiki Med-Art. Izbirate lahko med tremi različnimi estetskimi posegi in sicer CoolSculpting, injekcijska lipoliza ter odpravo celulita s sodobno tehnologijo.

estetski posegi

Različni estetski posegi omogočajo odpravo maščobnih oblog in celulita.

Estetski posegi za zmanjšanje trdovratnih maščobnih oblog
V primeru, da želite odstraniti trdovratne maščobne obloge, se lahko odločite za CoolSculpting. Gre za neinvaziven postopek zmanjševanja maščobnih oblog na trebuhu, bokih, stegnih, hrbtu in tudi pod brado. Na vseh omenjenih področjih so maščobne obloge odporne na običajno hujšanje, prehrano in telesno aktivnost. S sodobno tehnologijo pa lahko vse predele oblikujejo povsem varno, na nežen način in najpomembneje učinkovito. CoolSculpting deluje ciljano zgolj na maščobne celice, brez, da vam poškoduje kožo.

Estetski posegi – injekcijska lipoliza
Injekcijska lipoliza je poseben postopek, ki omogoča, da se stranka sama odloči, od katerih maščobnih oblog se želi posloviti. Tovrstna terapija vam pomaga, da se znebite maščobnih oblog, ki so odporne tako na različne diete in telovadbo, za vedno. S pomočjo injekcijske lipolize se lahko odpravijo maščobne obloge na področju glave, vratu in telesa (nadlahti, trebuh, dojke pri moških, boki, stegna, zadnjica, hrbet pa tudi celulit).

Estetski posegi – odprava celulita
Celulit je s pomočjo napredne znanosti postal povsem rešljiva uganka. V Estetiki Med-Art odstranjujejo celulit s svetovno priznano tehnologijo, ki združuje radiofrekvenčno energijo, infrardečo svetlobo, vakuum ter masažo. Na ta način se izboljšanje mikrocirkulacija in prekrvavitev ter odpravljanje odvečnih strupov iz telesa. Tako se lahko celulit odstranjuje na področju zadnjice, stegen, trebuha in rok. Prve učinke opazimo že po prvem tretmaju, saj je koža bolj gladka in čvrsta. Po nekje štirih do šestih tretmajih pa celulit ni več viden. Za doseganje optimalnih rezultatov predlagajo še prilagoditev življenjskega sloga in sicer z zdravo prehrano in redno dnevno športno aktivnostjo.