Gasilska oprema Alupapi

Kot vemo so gasilci ljudje, ki so v primeru požara nepogrešljivi saj so le oni tisti, ki lahko odpravijo ogenj. Poznamo poklicne in prostovoljne gasilce in gasilska društva, ki pa za  svoje delovanje potrebujejo kvalitetno opremo. Podjetje Alupapi je podjetje, ki dobavlja in izdeluje nekatere kose gasilske opreme. Torej vsa oprema je izdelana v Sloveniji in je zelo kvalitetna.

Torej podjetje izdeluje različne vrste spojk ( tlačne, sesalne, stabilne…) najdejo se tudi pokrovi in vpenjala ter tesnila in varovalni obroči. V ponudbi najdete tudi navadne ročnike in ročnike na zasun s plastično cevjo. V izdelavi so tudi univerzalni ročniki in sesalne košare.

gasilska oprema

Vsi izdelki so kvalitetni in imajo dolgo življenjsko dobo. Tudi garancijski čas je zelo pomemben. Da bodo gasilci dobili kvalitetno opremo katero bodo lahko uporabljali za reševanje življenj dolgo časa morajo seveda plačati neko ceno. Posebej težko je to za prostovoljna gasilska društva, ki ponavadi zbirajo denar z raznimi veselicami in prodajanjem koledarjev, da si zagotovijo vsaj nekaj denarja za njihovo delo. Seveda je to, da rešujejo življenja čisto prostovoljna odločitev za katero niso plačani niti centa. Ker je gasilsko delo že samo po sebi težko je dobra gasilska oprema še kako pomembna pri njihovem delu. Z njo so lahko varni pa tudi učinkoviteje lahko pomagajo ljudem samim na terenu.

Če se zgodi, da zagori hiša ali kakšen drug prostor je lahko vsaka pomanjkljivost opreme gasilca usodna tako za njega kot za nekoga, ki bi bil v tisti zgradbi in ga zaradi tega ne bi mogli rešiti. Rešujmo življenja ter kupimo dobro opremo, da nas ne bo kasneje skrbelo v kakšnem stanju je ter kdaj se bo nek kos opreme pokvaril. Podjetje Alupapi vam nudi na voljo opremo ter servis vse gasilske opreme, ki je še kako primerna za vsa večja ter manjša gasilska društva.