Klasična ali medicinska pedikura

Vse ženske se želijo počutiti lepe in urejene, zato dajo veliko na svoj zunanji videz. Pomembna niso le oblačila in šminka, temveč si morajo privoščiti tudi sproščujoče storitve v lepotnem salonu. Ženske najpogosteje obiščejo lepotni salon, da si privoščijo klasično ali medicinsko pedikuro, saj je zelo sproščujoča, hkrati pa odpravi neprijetne težave in da vašim stopalom lep in zdrav videz. Tukaj je za vas lepotni studio Esenca, ki vam nudi najkvalitetnejše storitve, kot so klasična ali medicinska pedikura, ličenje, nega obraza in limfna masaža.

V lepotnem studiu Esenca se zavedajo, da so naša stopala eden izmed najpomembnejših delov našega telesa, saj nam vsak dan omogočajo hojo, premikanje, gibanje in opravljanje različnega dela, zato v lepotnem studiu poskrbijo za vaša stopala profesionalno, da bodo zdrava in lepo urejena. Na voljo vam je klasična ali medicinska pedikura. Medicinska pedikura je od klasične malo bolj zahtevna in poleg urejenih nohtov poskrbi tudi za odstranitev kurjih očes, stare kože, bolečih vraščenih nohtov in otiščancev.

klasična ali medicinska pedikura

Za vasi majo na voljo prav posebno zeliščno kopel v kateri namakate svoja stopala. Postrižejo in uredijo vam nohte ter odstranijo otiščance, kurja očesa in staro kožo, na koncu pa vam stopala tudi zmasirajo. Klasična ali medicinska pedikura zahteva usposobljene in profesionalne delavce, ki jih v lepotnem studiu Esenca imajo. Vsi njihovi uslužbenci so primerno usposobljeni za svoje delo in profesionalni. Pri pedikuri uporabljajo čisto in sterilno orodje, lepotni studio pa je opremljen tudi z najnovejšimi profesionalnimi pripomočki in napravami.

V lepotnem studiu Esenca vam je na voljo profesionalna in kvalitetna klasična ali medicinska pedikura, ličenje, limfna masaža in nega obraza. Za ogled njihovih storitev in za več informacij obiščite spletno stran www.esenca.si.