Krožne žage za domače mojstre

Krožne žage so nepogrešljiv pripomoček malih domačih mojstrov, saj vam omogočajo izdelavo ravnih dolgih rezov, primerne pa so za različne materiale. Kvalitetne in ugodne krožne žage ponujajo tudi pri podjetju Interdiskont (https://www.interdiskont.si/c/zage/), ki pa se sicer ukvarjajo s prodajo številnih delovnih aparatov in opreme za dom. Ne samo krožne žage, ampak tudi ostale izdelke boste pri njih dobili kar 5 % ceneje, pripeljali pa vam jih bodo tudi na dom.

Pomembno je, da veste kako izbrati ročno krožno žago in na katere specifikacije morate biti pozorni. Te lastnosti so vhodna moč žage (zmogljivost), maksimalna globina reza, število vrtljajev in premer žaginega lista. Od naštetih lastnosti je namreč odvisno, kakšen način dela vam bo omogočala. Poleg krožne žage morate svojo pozornost nameniti tudi izbiri žaginega lista, po domače rezila, saj je od njega odvisno, kakšen material boste lahko rezali ter kakšni bodo vaši rezi (dolgi, kratki, natančni).

Predstavnica ročnih krožnih žag

Pri podjetju Interdiskont vam ponujajo model ročne krožne žage 1300 W 185MM KZ-185Y. Zaradi močnega motorja je žaga zelo zmogljiva. Dodatno ji pripada kakovosten žagin list – odločite se lahko za univerzalen LIST ali hm karbiden ZL-184X36 list. Poleg tega ima vgrajeno tudi blokado vretena, zato boste lahko žagin list kar se da hitro in enostavno zamenjali. Rokovanje z njo bo enostavno, saj jo zaznamuje lahkotnost (žaga ima le dobre štiri kilograme), poleg tega pa ima tudi ergonomsko oblikovan ročaj, ki vam delo še dodatno olajša.

V kolikor ste že vešči rokovanja s krožnimi in drugimi žagami, potem vam izbira ne bo predstavljala večjega izziva. Če pa ste v čevlje domačega mojstra stopili šele pred kratkim, pa se za pomoč obrnite na strokovnjaka. Gre namreč za investicijo v orodje, ki vam bo dolgo služilo. Pri Interdiskontu vam ob nakupu tega priročnega in nepogrešljivega orodja pripada tudi enoletna garancija, ki vključuje tudi servis, kar še dodatno potrjuje njeno kvaliteto.