Z namestitvijo notranje ograje poskrbimo za varnost

Z namestitvijo notranje ograje v naš objekt, pisarno, industrijsko stavbo, stanovanje ali hišo poskrbimo predvsem za nujno varnost, predvsem ALU ograje pa predstavljajo tudi idealen dekoracijski dodatek k našim prostorom.

Izbira meteriala za izdelavo ograje, ki bo stala v notranjosti objekta je precej preprosta, saj ni potrebno, da je odporen na zunanje vplive ali temperaturne razlike. Seveda vseeno ne pozabimo na redno vzdrževanje – čiščenje ter občasno ponovno lakiranje, seveda odvisno od same dotrajanosti ograje. Običajno se ljudje odločimo za leseno, aluminijasto, inox ali pa stekleno ograjo. Več o ograjah pa najdete na: www.givos.si/notranje-ograje.

ALU notranje ograje so na pogled povsem podobne inox oz. rostfrei ograjam. Izdelane so iz anodiziranega ali brušenega aluminija. Odločite se lahko tudi za ALU ograjo v imitaciji lesa ali v različnih barvnih odtenkih. Izdelamo lahko različne oblike ograje, prečke pa postavimo vodoravno ali navpično. Glede na vizualni učinek, ki bi ga želeli doseči v samem prostoru, se lahko odločite za minimalističen ali pa zelo opazen stil. Če se odločite za zelo ozke prečke notranje ograje ter imate majhne otroke, vam svetujemo, da se odločite za dodatek iz stekla med prečkami – tako bo vaša ograja še vedno povsem neopazna, poskrbeli pa boste tudi, da otrok ne bo uspel splezati skozi prostor med prečkami. Izbirate pa lahko še med mnogimi drugimi materiali, ki jih lahko kombiniramo z ALU ograjo.

notranje ograje

Bistvena prednost ALU ograje pred klasično leseno je v njeni prilagodljivosti. Poleg večje izbire, s katero lahko ustvarjate različne učinke v vašem stanovanju ali pisarni, nam zagotavljajo tudi možnost ukrivljanja ter jih tako popolnoma prilagodimo prostoru.

V našem podjetju izdelamo notranje ograje povsem po meri naših kupcev, saj se zavedamo velikega pomena sodelovanja ter odlične komunikacije, ki poteka obojestransko – le na ta način bomo dosegli optimalni učinek. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem tudi svetovali pri sami postavitvi in izbiri ograje.