Oblačila, ki bodo kos vašim malčkom

Poletje se počasi zaključuje in prav počasi v našo deželo prihajajo hladnejši meseci. To so meseci, ko se ljudje s priročnim izgovorim, da je zunaj mraz in slabo vreme, raje zadržujejo med štirimi stenami. Pri tem pa povsem pozabijo, da že star pregovor pravi takole: ”Slabo vreme ne obstaja, obstajajo samo neprimerna oblačila”.

Redno razgibavanje je še kako pomembno za naše zdravje in dobro počutje. In to še kako velja tudi za otroke. S pravilno izbiro oblačil bodo lahko tudi naši najmlajši ostali aktivni čez celo leto. In to zunaj, v naravi. Če počasi že razmišljate o nakupu otroških športnih oblačil za jesen in zimo, potem nikakor ne smete spregledati naših koristnih nasvetov.

Icepeak oblačila

1. Oblačila morajo biti trpežna

Icepeak oblačila za otroke bodo še kako kos otroški razigranosti, saj so izdelana iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo obstojnost oblačil.

2. Oblačila morajo zagotavljati toploto

Med igro otroci kar pozabijo na to, ali jim je dovolj toplo. A to še ne pomeni, da ne bodo kasneje občutili kakšnih negativnih posledic. Icepeak oblačila za aktivnosti na prostem zagotavljajo odlično toplotno izolacijo, obenem pa so lahka ter ne ovirajo gibanja.

3. Oblačila morajo biti primerna za različne vremenske razmere

Otrokom ponavadi ni kaj dosti mar, če zunaj sneži ali dežuje. Želijo si dogodivščin na prostem, zato morajo biti oblečeni tako, da se bodo lahko brez skrbi igrali v prav vsakem vremenu. Icepeak oblačila so narejena iz materialov, ki zadostijo zgoraj opisanim pogojem, saj so primerna tako za uživanje na soncu kot tudi na snegu ali dežju.

4. Oblačila morajo biti kvalitetna

Z Icepeak jesensko/zimsko kolekcijo bodo torej nogice ostale suhe, temperatura uravnana, gibanje pa neovirano. Poleg tega pa se Icepeak oblačila lahko pohvalijo tudi s tem, da so funkcionalna ter izjemno kakovostna, obenem pa za njih ne boste zapravili celega premoženja.

5. Oblačila naj imajo kreativen dizajn in igrive barve

Včasih je otroke kar težko prepričati, da se oblečejo vremenu primerno. A če jim boste ponudili zabavna, živahna, drzna in barvita oblačila, oblačenje zagotovo ne bo več problem. Poleg tega barvitost oblačil pripomore tudi k temu, da bo vaš otrok zunaj bolj viden, kar lahko prepreči marsikatero neprijetnost.

Icepeak oblačila za otroke izgledajo naravnost odlično, ščitijo malčke pred muhastim vremenom, obenem pa  ustrezajo vsem kriterijem glede varnosti otroških oblačil. Izbirate lahko med široko ponudbo oblačil za vse starosti, vse od dojenčka pa do modnega najstnika. Naj se dogodivščina na prostem prične!