Kako do dobre ograje?

Tako kot drugod po svetu, tudi pri nas radi označimo svojo posest tako, da vsakdo ve, kje je meja. Seveda lahko to storimo na različne načine – nekateri mejo zasadijo z grmičevjem, drugi pa raje postavijo ograjo. S skrbno zastavljeno mejo boste poskrbeli za osebni prostor, na katerega mimoidoči nimajo vstopa. Ograje bodo zagotovile tudi prijetno okolje in prostor za nemoteno igro vaših najmlajših, ki bodo lahko brezskrbno uživali v zunanjih aktivnostih. Poskrbele bodo tudi za vašo varnost in varnost vaših hišnih ljubljenčkov – še posebej če živite v obrobnem predelu mesta, kjer je promet še vedno zelo gost.

Izbira tipa ograje je prepuščena vam samim. Obstaja namreč več različnih vrst ograj, ki imajo svoje prednosti in slabosti. Seveda obstaja tudi možnost, da ograjo zgradite kar sami, vendar vam tega ne priporočamo, saj boste z nepropustno grajeno ograjo prostor optično zmanjšali in zaprli, hkrati pa tudi zastrli pogled na okolico in svetlobi preprečili vstop.

ograje

V podjetju Žugič izdelujemo različne vrste ograj. Ograje iz aluminija so trenutno ene izmed najbolj zaželenih na trgu, saj so zelo vzdržljive in imajo dolgo življenjsko dobo. Ker ne potrebujejo vzdrževanja, hkrati pa nudijo določeno stopnjo varnosti, so odlične za ograditev vrtov, teras in balkonov. So zelo ugodna rešitev. Železne rustikalne ograje omogočajo zanimivo oblikovanje, so pa tudi izjemno močne. Z namenom zunanje namestitve jih še dodatno antikorozijsko zaščitimo, s čimer zagotovimo daljšo življenjsko dobo. Potrebujejo občasno vzdrževanje. Inox nerjaveča ograja predstavlja enostavno, hitro in kakovostno rešitev za notranje in zunanje prostore. Vse tipe ograj v naši ponudbi izdelamo hitro, kakovostno ter po meri. Po želji strank lahko materiale dodatno kombiniramo s steklom, lesom ali umetnimi materiali, po želji pa jih tudi dodatno pobarvamo.

Čeprav so stabilnost, funkcionalnost ter varnost osnovne funkcije ograje, poskrbite, da bo vaša ograja izdelana kakovostno in estetsko primerno. Z različnimi možnostmi izdelave ograj, ki jih nudimo, ne boste nikoli več prisiljeni žrtvovati izgleda ograje z namenom varnosti.