Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata Hanus (www.hanus.si/rolo-garazna-vrata/) so najbolj uporabna in primerna za notranjo in zunanjo uporabo. Hanus vrata so narejena iz lamel (aluminijastih), ki so debele 19mm in velike 77mm, ter so polnjene s CFC peno (poliuretansko).

Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata Hanus pridejo z dvema daljinskema upravljalcema , v primeru če ni električnega toka so pa opremljene s napravo za odpiranje vrat (ročno). Pri rolo vratih je površina obarvana s nekakšno trikrat lakasto in zapečeno barvo in s tem daje vratom zaščito pred sončnimi žarki, lastnost trajnega izdelka in so zelo dobro vodoodporne. Nekatere lastnosti so, da imajo različne načine za odpiranje in zapiranje: avtomatske preko elektromotorja ali ročne, so varna, enostavna za uporabljanje in udobna, visoka kvaliteta garažnih rolo vrat vam bodo omogočile, da bo vaš življenjski stil bolj udoben. Z daljinskim upravljalcem imate posebno zaščitno kodo, tako da so zelo varna.

Za menjavo vrat obstaja veliko drugačnih razlogov. Če se ozrete naokoli boste videli da že na daleč se da opaziti, da slednja vrata zavzamejo kar 20% zunanje fasade in to pomeni, da so taka slednja vrata zelo opazna in imajo velik vpliv na cel izgled objekta. Osnovna naloga vrat je, da nam nudijo zatočišče, varujejo pred vlomilci ter ščitijo naš dom. Rolo garažna vrata so za take stvari najboljša, ker so izdelane iz najbolj kakovostnih materialov in odličnih sestavnih elementov, kar omogoča zanesljivo in učinkovito delovanje. Z zamenjavo vaših starih garažnih vrat z rolo garažnimi vrati se bo vrednost vašega objekta tako izboljšala ter vašim obiskovalcem ponudila zelo dober prvi vtis o vašem domu. Nova rolo garažna vrata vam bodo omogočila odlično funkcionalnost, ker vam bodo zmanjšale čas, ki bi ga drugače porabili za vzdrževanje starih vrat. Odlično so protivlomno zaščitena in bodo tako zaščitila vaš dom pred vlomi. Hkrati pa bodo Rolo garažna vrata poskrbela za bolj energetsko učinkovitost vašega doma ter za odlično toploto vaše garaže.