Selotejp za vsa podjetja, ki pakirajo in dostavljajo izdelke

Danes vsako podjetje, ki se ukvarja s pošiljanjem in skladiščenjem izdelkov potrebuje selotejp za lepljenje škatel, kartona, papirja, folij ali drugih materialov, za kar je potreben kakovosten selotejp – lahko tudi potiskan, ki ga dobite v podjetju Kam Trade d.o.o. Verjemite, da si boste z njim olajšali pakiranje izdelkov, v podjetju pa bodo poskrbeli za hiter odziv in dostavo naročenega selotejpa.

selotejp

Selotejp – njegova sestava

Lepilni trak ali preprosto selotejp je navit v obliki koluta običajno na kartonastem tulcu. Nosilec, na katerega se nanaša lepilo, je v večini primerov polipropilen (folija PP) ali polivinilklorid (PVC). V določenih primerih je nosilni trak lahko tudi papir, v tem primeru potem govorimo o papirnem lepilnem traku ali krep papirnem lepilnem traku. Omenimo še, da je lahko nosilni trak različnih debelin, kar vpliva na samo moč selotejpa. Lepilo je lahko naravni kavčuk, akril na vodni osnovi ali sintetični kavčuk, ki je lahko tudi nanesen v različnih debelinah, kar zopet vpliva na samo moč selotejpa. Poleg vsega naštetega povejmo še, da so širine lahko poljubne. Za industrijsko pakiranje je najbolj standardna 48mm ali širša različica 75mm. Medtem ko je standardna dolžina navitja 66 m pri ročnih selotejpih, po želji lahko tudi dvojno navitje 132m. Pri strojnih lepilnih trakovih pa običajno 660 m ali celo 990 m.

 

Selotejp – vrste in njihova uporaba

Lepilni trak se navadno uporablja kot del širokega asortimana, ko želimo zlepiti skupaj dve površini. Primarno se selotejp v podjetjih uporablja za pakiranje škatel in paketov različnih oblik in dimenzij. Naloga lepilnega traku je, da ohranja celovitost paketa in zadržujejo njegovo vsebino. Uporablja se tudi v pisarnah, kjer pa je poraba precej manjša, kot v skladišču ali pakirnici. Ker je selotejp narejen iz različnih materialov, količina posameznega materiala pomembno vpliva na njegovo moč in vzdržljivost. V podjetju Kam Trade d.o.o. vam je selotejp na voljo različnih dolžin, širin, debelin, z različnimi lepilnimi nanosi in nenazadnje tudi s potiskom.

selotejp

Selotejp – izberite najboljšo možno varianto

V podjetju Kam Trade d.o.o. vam nudijo lepilne trakove različnih dimenzij in navitij, pri čemer zagotavljajo njihovo kakovost in zanesljivost pri lepljenju. Prav tako so vam na voljo selotejpi prozorne, rjave in bele barve ali pa potiskani po vaših željah. Vsak njihov selotejp ima zelo dober oprijem, zagotavljajo pa tudi ugodno ceno, ki vas bo poleg kvalitete gotovo prepričala v nakup. Selotejp odlikuje tudi enostavno odvijanje, zaradi česar bo pakiranje škatel in paketov še učinkovitejše in hitrejše, vi pa boste pri tem prihranili morebitne dodatne stroške ter kvalitetno opravili svoje delo. Zato ne odlašajte in še danes oddajte naročilo za selotejp na spletni strani podjetja Kam Trade d.o.o..