Kakšni škornji bodo letos in?

Približuje se zima in s tem čas, ko bomo lahko iz svojih omar pospravili balerinke, superge in gležnarje. Prišel je čas, da na svoje mesto spet pridejo škornji. Ponudbo si lahko pogledate na

škornji

Nekatere smo se sezone škornjev kar veselile, saj zadnje čase na police prihajajo taki hudi kosi, da je res škoda, da nebi prišel trenutek ko bi jih lahko pokazale drugim. Letos so spet in visoki škornji, taki ki pokrijejo tudi kolena in nam s tem podaljšajo noge. Tega pa se nobena ženska nebi branila. Letos prevladujejo tako ženstveni kosi, ki so primerni za ženske s stilom, ki rade pokažejo svoje atribute, primerne za vse priložnosti, tako za poslovne, večerne in čisto vsakdanje opravke. Prišli pa so tudi na vrsto tudi škornji bolj v stilu bulerjev, torej škornji katere se zavezuje z vezalkami ali pa z zadrgo in so bolj primerne za tiste, ki si želite ostati bolj mladostne, saj naj bi izkazovale bolj stil mladih in je v teh škornjih zaznati malo uporništva.

Škornji so izdelani iz semiša, njegove imitacije, iz usnja ali pa imitacije usnja. Usnjeni škornji naj bi bili primerni tako za suho in deževno kot tudi za snežno vreme.

Škornji so letos tako z peto, kot tudi brez pete za tiste bolj sramežljive. Kot hit letošnjega leta pa se kaže tudi “steklena peta”, torej peta, ki je brezbarvna in se vidi skoznjo, primerna predvsem za vse tiste, ki si upajo malenkost več in s tem pokažejo svojo bolj divjo plat. Bodo pa tudi standardni škornji, ki so malo nižji, torej da ne bodo čez kolena, primerna za vse priložnosti, izdelana po izgledu gležnarjev.

Bodo pa spet prevladovale tipične barve, torej elegantna črna, jesenska rjava, bež barva in ostale nevtralne barve ter zimsko bela.