Oblikovanje in tisk vizitk po vaših žejah

Iščete strokovnjake, ki bi vam oblikovali in natisnili vizitke, potem je naročilo vizitk, ki prepričajo prava izbira za vas. Verjetno se že zavedate, da so vizitke zelo pomembne, saj ustvarijo prvi vtis poslovnim partnerjem in strankam, o vašem podjetju ali blagovni znamki, ko jih date iz svojih rok. Da bo prvi vtis zares dober lahko poskrbijo v podjetju Tisk 24, kjer vam nudijo kvalitetno, estetsko in cenovno zelo ugodno tiskanje obstojnih vizitk po vaših željah.

tisk vizitk

Tisk vizitk – zakaj so tako zelo pomembne?

Na splošno vizitka predstavlja vas, vaše podjetje ali vašo blagovno znamko. Dotični osebi sporoča vse pomembne kontaktne informacije (ime, naziv, telefonska številka, elektronski naslov, spletna stran in družabna omrežja). Največji mojstri podjetništva vedno povedo, da odlična vizitka izboljša videz vsakega podjetja. Tudi dandanes, kljub napredku tehnologije, so vizitke še vedno nepogrešljiv del navezovanja stikov. Z vizitko boste zlahka prišli do napredka v prepoznavnosti in uspeha, ki si ga želite.

Oblikovanje in tisk vizitk v Tisk 24

Pri Tisk 24 nudijo širok nabor ponudbe, od oblikovanja do tiska vizitk. Zavedajo se, kaj pomeni odlična vizitka, zato stremijo k temu, da je vsaka vizitka presonalizirana, vrhunsko izdelana in oblikovana. V sodelovanju z vami na podlagi vaših želja oblikujejo vizitko, ki bi si jo želeli prav vsi. Izbirate lahko praktično vse: barvo ozadja, obliko, kontraste, robove, morebitne slike in dodatke, teksturo in papir za vizitke. Bi želeli zaobljene ali ravne robove vizitke ali pa poseben izsek vizitk, ni problema, vse vam uredijo. Vizitke bodo izdelane po oblikovalskih merilih odličnosti in vaših željah, saj je najbolj pomembno, da ste z njihovo podobo zadovoljni vi. V podjetju Tisk 24 ponujajo tisk vizitk tudi v manj kot 24-ih urah, kar jim omogoča hitrost digitalnega tiskanja. S pomočjo offset tiska vizitk pa vam lahko zagotovijo večjo količino vizitk ali drugih izdelkov. Ne pozabite, da imate ob prvem naročilu popust.