Zapeljivi in modni čevlji

Že drži, da so čevlji ženskini najboljši prijatelji. Čevlji nam omogočijo, da zaokrožim in izpopolnimo celoten videz. Pri izbiri čevljev se lahko malce poigramo z barvami, vzorci in okrasnimi dodatki. Modni čevlji za poletje 2015 so vseh vrst, modelov, živih barv in vzorcev.

Modni čevlji bodo praktično taki, v katerih se boste najbolje počutili. najpogosteje bodo videni nizki natikači ali japonke v živih barvah. Tudi teniske živih barv in s cvetličnim ali živalskim vzorcem bodo pravi hit, saj so udobne in praktične, če ste dalj časa na nogah. Seveda pa je zelo odvisno od priložnosti, kakšne čevlje si boste izbrali.

modni čevlji

Modni čevlji so tudi letos seveda visoke petke in sandali z visoko peto. Visoke petke predvsem laskajo vašemu telesu in vas naredijo bolj postavne ter privlačne, saj oblikujejo tako telo. Visoke petke vam poudarijo zadnjico in prsi, medtem ko hkrati tudi pridobite na višini, kar vas naredi bolj vitke. Modni čevlji v letošnjem letu in pravi hit so postali sandali z višjim debelim podplatom. So zelo enostavni in udobni za hojo, kar pa je najboljše, lahko jih obujete na vse, saj se sklada z vsakim kosom oblačila. Pri sandalih lahko izberete nevtralne in osnovne barve, kot so bež, bela in črna, lahko pa se malo poigrate in izberete živo barvo čevljev ali z vzorcem.

Modni čevlji so predvsem taki, v katerih se vi počutite dobro in v katerih boste dajali samozavesten vtis. Čevlji so del zunanjega videza s katerim se lahko poigrate in tako postanete unikatne. Izredno modni čevlji in hkrati elegantni so nizki čevlji, kot so balerinke, ki so primernejši za bolj eleganten videz.

Če si želite prebrati več o modnih čevljih letošnjega poletja, potem obiščite spletno stran www.modne-torbice.si.