Apartmaji Golte vas čakajo v gorah na čistem zraku

Apartmaji Golte so odmaknjeni od civilizacije in so v čisti naravi, v gorah, kjer je izjemno čist zrak in imate mir, kar si lahko pogledate na tej povezavi https://www.apartmajigolte.com, na kateri se tudi naročite. Če še niste bili v taki tišini in miru, kjer se lahko nasmučate in nasankate do sitega, pa zraven še kaj dobrega domačega pojeste in se pocrklate z masažo v bližnjem hotelu, morate to preizkusiti, ker si zaslužite. Apartmaji Golte lahko gostijo družine in tudi večje družbe, ker so zelo prostorni, kar na 70 kvadratnih metrov z balkonom in teraso. Če je ležišč za vas premalo, pa vam jih bodo po dogovoru namestili še dodatne.

Apartmaji Golte

Apartmaji Golte vas pričakajo čisti, razkuženi in zračni. V njih je dosti svetlobe. Pohištvo je nameščeno racionalno, sodobno ter smiselno, da imate res dosti prostora za gibanje po prostoru, družabne igre ali telovadbo po potrebi. Postelje so udobne in razkužene. Apartmaji Golte so izjemno blizu, samo nekaj metrov stran od žičnice, ki vas bo peljala na najboljša smučišča, ki si jih lahko omislite za vas in vašo družino ali družbo. Te apartmaje pogosto najamejo tudi podjetja za svoje zaposlene, kot team building ali za nagrado in odmor.

Naročite se prej, ker so precej zasedeni. Turistični boni se ne upoštevajo. Ostanete pa lahko od štiri dni do neomejeno dni, kot se vam zahoče, dobro pa je, da to veste vnaprej, kajti na večje število nočitev dobite tudi pošten popust. Apartmaji Golte vam ponujajo tudi brezplačno parkirišče poleg apartmajev in smučišča. Če pogrešate sneg, ga boste tam gotovo srečali tudi v teh časih, ko je že skoraj pomlad.

Nekateri si take počitnice omislijo kar vsako leto, saj so prijetne in sproščujoče brez obveznosti. Če ne želite kuhati sami, vas bodo presenetili v bližnjem hotelu z izvrstno kulinarično ponudbo in če ste ljubitelj domače hrane, boste prišli na svoj račun.