Apartmaji Kranjska Gora čakajo na vaš prihod

Vas že dlje časa vleče v Kranjsko Goro, potem ne odlašajte in jo obiščite. Nastanitev si rezervirajte v apartmaji Kranjska Gora. Vsi apartmaji so sodobno opremljeni in primerni za bivanje skozi vse leto, ne glede na to, ali jih obiščete v času smučarske sezone ali v času poletnega oddiha.

Apartmaji Kranjska Gora so del apartmajske nastanitve z imeni Mimi, Megi in Toni, ki lahko z vsem udobjem in prostornostjo gostijo od 4 do največ 6 oseb. Vsi trije apartmaji so primerni za bivanje družin z majhnimi otroki kot tudi za vse, ki si želite s prijatelji na vikend oddih v neokrnjeno naravo.

apartmaji Kranjska Gora

Ne odlašajte in si rezervirajte oddih v apartmaji Kranjska Gora.

Zakaj bi sploh obiskali Kranjsko Goro?
Kranjska Gora je ena od bolj priljubljenih turističnih točk v Sloveniji. Še posebej je primerna za vse, ki si želite nadihati svežega zraka in se prepustiti objemu sproščujoče narave, ne glede na letni čas. V bližini Kranjske Gore se lahko sprehodite do jezera Jasna, obiščete zelo znane Zelence, ali pa se odpravite na sprehod do koče v Krnici. Raznolike pohodniške poti v okolici apartmajev nudijo veliko možnosti za rekreacijo s kolesom, rolerji, skirojem ali peš. Tudi za teniške navdušence je poskrbljeno, saj je partija tenisa s pogledom na Julijske Alpe nekaj nepozabnega. Vsi ki ste v apartmaji Kranjska Gora z otroki, lahko obiščete Kekčevo deželo ali pa adrenalinski park. Lahko pa se odpeljete tudi čez mejo v sosednjo Avstrijo in Italijo.

Odločite se za nastanitev v apartmaji Kranjska Gora
Apartmaji nudijo udobje, saj so zelo prostorni in seveda tudi sodobno opremljeni. V kuhinji vas čakajo vsi najnujnejši pripomočki za pripravo obrokov, med drugim tudi pomivalni stroj. V vseh treh apartmajih je na voljo tudi pralni stroj. Apartmaji Kranjska Gora so vedno čisti, poskrbljeno pa je tudi za vso vašo športno opremo, ki jo lahko shranite v shrambi. Pred apartmaji Kranjska Gora vas čaka tudi brezplačno parkirno mesto.