Tiskanje nalepk za vsako priložnost

Zakaj se odločiti za tiskanje nalepk?

Tiskane nalepke lahko uporabite na skoraj vseh površinah in za skoraj vse priložnosti. Najbolj pogosti tipi nalepk so: avto nalepke, stenske in talne nalepke, magnetne nalepke, 3D nalepke, nalepke poljubnih dimenzij in barv.

tiskanje-nalepk

Najpogosteje uporabljeni sta dve vrsti nalepk:

  • Papirnate nalepke: niso odporne na vodo in vremenke vplive. Priporočena je notranja uporaba.
  • PVC nalepke: odporne so na vodo in vrmenske vplive, obstojno do 15 let in več.

Na nekatere nalepke pa se tudi da dodatno zaščitit oz. laminirati, kar še podaljša njihovo obstojnost za nekaj let.

Avto nalepke so odličen način za promoviranje vas in vašega podjetja. Seveda pa se lahko uporabijo v osebnih vozilih, kot opozorilo, da imate otroke v avtu, ste nov voznik na cesti ali pa starejši voznik, ali pa želite na svoje prevozno sredstvo samo nalimati smešno nalepko. Tiskanje nalepk je zelo poceni saj vas 1m² ponavadi stane okoli 20€. Več nalepk kot natisnete, nižji so stroški na nalepko. Naročite dovolj nalepk za celotno kampanjo naenkrat, da prihranite denar.

Tiskanje nalepk pa lahko uporabimo za tiskane samolepilnih etiket. Samolepilne etkete so lahko narejene iz različnih materialov, nalepke se, da tudi zaščititi z lahkom ali pa se jih plastificira. Lahko so različnih oblik in večina podjetji, ki se ukvarjajo z tisaknjem nalepk, dobpuščajo, da si vi izberete obliko ali pa jim predložite svojo.

Namen uporabe etiket je je zelo širok, najpogosteje se uporablja za steklenice, etikete za prehrambne oz. živilske izdelke, etikete za kozmetiko, varnostne oz. opozorilne etikete, promocijske etikete,…

Najbolj pogosto se tiskanje nalepk dogaja na vinilu, saj je kvaliteten material, in je cenovno ugoden. Črnila, odporna proti bledenju, dramatično podaljšajo življenjsko dobo nalepk in s tem povečajo vašo donosnost naložbe. Izrezane nalepke pritegnejo pozornost. Izrezovanje nalepk je eden najhitrejših in najbolj dostopnih načinov, kako lahko povečate vrednost svoje nalepke.