Catering

Tudi vi v kratkem načrtujete piknik oz. zabavo za rojstni dan, ki jo želite prirediti kar na vašem domačem vrtu, obenem pa niste navdušeni nad tem, da bi morali čisto sami pripraviti vso hrano za goste? Odločite se za catering PIPO, ki bo namesto vas prevzel pripravo in serviranje hrane, medtem ko boste vi lahko brezskrbno uživali na svoji zabavi.

Poroke, krsti, birme, obhajila, obletnice, rojstni dnevi … vse to so dogodki, na katerih se od »organizatorja« pričakuje, da bo poskrbel za pogostitev gostov. Nekateri se odločijo, da bodo svoje goste odpeljali v izbrano gostilno ali restavracijo ter se tako »elegantno« rešijo vsega dela povezanega s pripravo hrane. Spet drugim pa monotonost »gostilniških praznovanj«, kjer je vnaprej določeno, kje bo kdo sedel, kdaj in kaj boste jedli itd. ne odgovarja, zato se raje odločijo, da bodo praznovanje izvedli kar doma, na svojem vrtu ali v hiši, če je dovolj velika.
Tudi pri takem načinu praznovanja ni treba, da se vsega dela lotite sami – najemite catering storitev in si olajšajte vse skupaj. Le zakaj bi morali cel teden pred dogodkom letati po kuhinji in razmišljati, katere slaščice boste spekli, kdo bo pekel meso, kako in katero zelenjavo boste pripravili, kdaj je najbolje speči kruh, vmes se boste zaradi vsega stresa nekajkrat sporekli z najbližji, na dan dogodka pa boste že vsi do konca izmučeni in sploh ne boste uživali.

catering
Catering bo namesto vas poskrbel za celotno pripravo hrane in to po vaših željah. Enostavno stopite v kontakt s ponudnikom tovrstne storitve in se dogovorite o vseh podrobnostih – kdaj in kje bi želeli prirediti zabavo oz. piknik, koliko hrane potrebujete itd. Ponudba cateringov je zelo široka, izbirali boste lahko med obloženimi kruhki, kanapeji, mini burgerji, roladami, mesnimi narezki, prigrizki, solatami, sadjem, sladicami … Skratka, ni da ni. Najboljše pri vsem pa je, da vam niti pospravljati ne bo treba, saj bo ekipa cateringa poskrbela tudi za to – vi le uživajte v svojem dnevu in se prepustite izkušenim mojstrom pogostitev na praznovanjih.