Ginekološki pregled je zelo pomemben za vse ženske

Vse ženske bi morale biti pozorne na prav poseben pregled – ginekološki. Ginekologija namreč velja za eno izmed prioritetnih vej sodobne medicine, saj ginekološki pregled v večini primerov še pravočasno pokaže spremembe, ki jih je prav zaradi hitrega ukrepanja še moč uspešno pozdraviti. Poleg izvajanja preventivnih pregledov in presejalnih testiranj za spremljanje predrakavih sprememb na rodilih, osebni ginekolog opravlja tudi številne kurativne specialistične ginekološke preglede, spremlja nosečnice vse do poroda, izvaja ultrazvok ter strokovno svetovanje. Ginekologa bi morale obiskovati ženske v vseh starostnih skupinah, vse od nastopa prve menstruacije. Gre namreč za zdravstveno varstvo žensk na primarnem nivoju, ki pomembno prispeva k kakovosti življenja.

ginekološki pregled

Celostni ginekološki pregled na kliniki Omnia

Ginekološki pregled lahko opravite tudi na vrhunski in priznani kliniki Omnia, kjer se njihova strokovna ekipa ves čas trudi za zagotavljanje izjemne uporabniške izkušnje vseh pacientov. Ginekološka obravnava pri njih je tako vse prej kot neprijetna, k temu pa prispeva tako prijazno in usposobljeno osebje klinike, kot tudi prijetno urejeno ambulantno okolje. Že ob vstopu na kliniko vas bo presenetil in očaral svetel in dovršen ambient, urejen v skladu z najvišjimi standardi estetike. Tako sprejemnica, kot tudi sama ordinacija na pacientke delujeta  zelo pomirjujoče ter vam tako omogočita, da se pred samim pregledom popolnoma sprostite.

Ker je vaše zdravje najbolj pomembno, ginekološka ambulanta klinike Omnia pri svojem delu uporablja le najsodobnejšo medicinsko opremo in ostale pripomočke, ki zagotavljajo optimalne učinke zdravljenja. Še najbolj pomembo pa je, da vas bo v ambulanti vedno pričakala prijazna in topline polna ekipa, ki ji lahko popolnoma zaupate. Za vašo celostno obravnavo si bodo vzeli ves potreben čas, vam prisluhnili in strukturirano zastavili potek zdravljenja, ki vas bo pripeljalo do dobrega počutja.

Pri sami ginekološki obravnavi je namreč zelo pomembno, da oseba zaupa tako specialistu ginekologu, kot tudi ostalemu osebju, v prostoru pa se mora prijetno počutiti. Le tako bo namreč zdravniku brez večjih zadržkov zaupala svoje težave. Prav to pa je tisto ključno za njihovo uspešno reševanje in zagotavljanje dobrega počutja.