Kako do nove čistilne naprave?

Ker bodo kmalu čistilne naprave obvezne po vsej Sloveniji si priskrtbite svojo tukaj http://www.cistilne-naprave-greznice.si, če se hočete izogniti kaznim, ki bodo izredno visoke, od 400 pa do 1200 evrou.

Torej zakaj kupovali čistilne naprave? Prvič že zaradi kazni, drugič pa zaradi čistejšega okolja, saj se ponekod še vedno odpadna voda spušča v okolje brez opozoril. Zato je Evropa določila datume do kdaj morajo lastniki, ki niso priključeni na kanalizacijsko omrežje na svoje stoške zagotoviti manjšo čistilno napravo. Tako morajo lastniki stavb do 31. decembra 2015, ki so postavljene na območjih občutljivega in zavarovanega okolja zagotoviti čistilne naprave, do 31. decembra 2017 pa si jo morajo vsi. Tisti pa ki postavljajo novogradnje jo morajo vgraditi že ob začetku.
čistilne naprave

Zato tu podjetje STL ponuja svoje čistilne naprave, ki imajo 50 letno garancijo. Njim zaupa že več kot 1000 zadovoljnih kupcev, kar nam govori da so vredni nakupa čistilne naprave pri njih. Po možnosti se vam tudi prilagodijo tako, da čistilne naprave ni potrebno plačati takoj, ampak jo lahko odplačujete po 36 obrokih. Poleg tega, če se odločate za njihove čistilne naprave, vam lahko priskrbijo brezplačno dostavo na dom, na njihove stroške. Poleg tega vam ob nakupu pomagajo tudi z namestitvijo same čistilne naprave. Lahko se tudi naročite na njihovi brezplačni številki na 080 50 53 ali pa da izpolnete obrazec objavlen na njihovi spletni strani, ki je omenjena na vrhu te strani. Svetovali vam bodo in pomagali z njihovim strokovnim znanjem, na podlagi tega pa vam bodo tudi podali mnenje o nakupu in ceni njihovih čistilnih naprav.

Kako torej deluje čistilna naprava? Vse se začne z dovajanjem odpadne vode v prvi prekat, kjer se ločijo onesnaženi delci od onesnažene vode nato se v drugem prekatu skozi filter prečisti voda, nato se v tretjem prekatu voda loči od mulja, ki se usede na tla in nato je prečiščena voda pripravljena za izpust, mulj pa se vrne v 1. faso. Torej bodite zeleni in izberite podjetje Stl.