Talne obloge iz tekstila

Spletna stran interflooring, ponuja modularne tekstilne talne obloge Heuga, ki so narejene iz edinstvenega tekstila, saj se zavedajo, da tla v vašem domu izrazijo vašo osebnost.

Talne obloge Heuga nudijo visoko odpornost na intenzivno uporabo, ogenj, gosto, visoko ali nizko tkanje in visoko dimenzijo obloge. Talne obloge iz tekstila so sestavljene iz najkvalitetnejših vlaken, ki zagotavljajo dolgoletno vrhunsko kvaliteto. Hrbtišče zagotavlja maksimalno stabilnost in izgled talne obloge zaradi svoje večslojne sestave iz steklenih vlaken in bitumna. Talne obloge Heuga zaradi svojega udobja, trajnosti, enostavnega vzdrževanja in videza ne pomeni strošek ampak premišljena investicija. Primerna je za hotele, poslovne prostore, banke, trgovine, dvorane, lekarne, laboratorije, zdravilišča, računalniška podjetja, večnamenske prostore in prostore za prosti čas, saj ima dolgo življenjsko dobo, je prijetna, dobro absorbira zvok in je enostavna za vzdrževanje.

talne obloge

Talne obloge se polagajo in odstranijo enostavno, enostavna za transport in se polagajo brez lepljenja. Pri polaganju talne obloge mora biti površina ravna, brez razpok, ustrezne trdote, obdelana z epoksi smolo in ne preveč groba. Talne obloge so takoj po polaganju primerne za uporabo.

Talne obloge Heuga, se dobijo v različnih dimenzijah, oblikah, debelinah ter so namenjene različnim prostorom, saj je hoja po njih prijetna in tiha. Dimenzijska stabilnost hrbtišča vam zagotavlja vrhunsko kvaliteto, skoraj neomejeno barvno paleto, dolgoročno naložbo in vlakna najvišje kakovosti. Omenjene obloge so neprijazno okolje za razvoj mikroorganizmov in glivic ter ne povzroča alergij. Nekatere izmed prednosti obloge Heuga so, da zaradi posebno patentiranega hrbtišča, ki vsebuje dva sloja steklenih vlaken zagotavlja stabilnost talne obloge, zato se robovi ne vihajo, polaganje je hitro in enostavno, široka možnost kombiniranja dimenzij in barv plošč, je enostavna za čiščenje, menjave ali odstranjevanje in možnost delne zamenjave oblog, saj je v večini primerov treba zamenjati le 20% površine.