Vrhunska in kakovostna oprema, ki bo vašo kamping izkušnjo še obogatila

Osnovna dejavnost podjetja Robeta, www.caravan-cooling.com je prodaja avtodomov ter kamp prikolic, vendar pa se zadnja leta ukvarjajo tudi s spletno prodajo razne opreme ter dodatkov, ki so povezane z avtodomi, prikolicami in vse za kampiranje na splošno. Začetki podjetja segajo v leto 2011, v letu 2018 pa so postali ekskluzivni zastopnik za prestižno znamko avtodomov Carthago, vendar pa so kmalu zaznali, da na tržišču ni dovolj visoko kakovostne opreme in dodatkov. Tako so ustanovili še podjetje Rovando center. Svojim strankam ponujajo le najboljše kar zavzema asortima kampiranja in potovanja z avtodomom.

kampiranje

Poseben produkt, ki ga najdete v spletni ponudbi podjetja Robeta je Dimetic klima za avtodome. Priznana blagovna znamka Dometic vam zagotavlja odlično kakovost naprave, njena prednost pa je v tem, da sodi med najmanjše klimatske naprave za avtodome, ki jih najdemo na tržišču. Njena majhnost nima nikakršne veze z zmogljivostjo, saj velja za eno vodilnih na tem področju. Majhnost pa je prednost, saj je zaradi njene velikosti enostavna za montažo in ker ne zavzame veliko prostora. Ta klimatska naprava ima veliko prednosti in ena teh je, da lahko pretok zraka prilagajate povsem individualno. Je enostavna za uporabo, vgrajeno pa ima tudi sodobno LED osvetlitev, ki bo poskrbela, da bo ambient v vašem premičnem domovanju kar se da prijeten.

Podjetje strmi k temi, da ni kampiranje in uporabo avtodoma čim bolj približali širši javnosti in tako predstavili vse čare, ki jih ima kampiranje. Poleg tega pa tudi predstaviti način bivanja v neokrnjeni naravi in zakaj je to lahko včasih boljša izbira. Za vse, ki pa ste v tem že pravi profesionalci in vas ta način potovanja in odkrivanja sveta navdušuje, pa boste v njihovem centru zagotovo našli to kar potrebujete, si želite ali pa boste odkrili kaj popolnoma novega, kar vam bo vaše kampiranje še izboljšalo. Obiščite Rovando center in preverite njihovo ponudbo.