Katalogi Magma Media

Pri Magma Media podjetju oziroma agenciji si lahko naročite različne tiskovine za promocijo oziroma oglaševanje. Zelo praktični so katalogi, kamor lahko zajamete ogromno pomembnih informacij. Če potrebujete kataloge za predstavitev vaših izdelkov ali katere druge storitve, vam priporočam, da jih obiščete. Lahko povpraševanje oddate tudi prek spletne strani. Strokovnjaki vam lahko pomagajo kako naj katalog izgleda, ampak naj je vaša odločitev dokončna. Sami si nekako izdelajte svoj katalog, da boste videli, če je to res to kaj si želite.

Katalogi niso samo za mala podjetja, si ga omišljajo tudi večja podjetja. Izdelajo vam kvalitetne in ugodne kataloge za vašo promocijo. V njih lahko vključite vse pomembne podatke, ki mislite, da vas bodo promovirali in vas oglaševali. Že v samo 24 urah so lahko pri vam, od dneva ko oddate naročilo. Če naročite večjo količino, dobite kakšen popust, oziroma ceneje, kot če samo enega. To je navadno pri vseh brošurah, ki so namenjene za promocijo. Ukvarjajo se tudi z digitalnim tiskom, to pomeni, da so tudi katalogi lahko natisnjeni na ta način. Ni nujno, da si daste naenkrat veliko količino natisnit, lahko za začetek samo 100 komadov.

katalogi

 

Najbolj pogosto je vprašanje glede cene. Najboljše, da jim pišete oziroma pošljete povpraševanje in dobili boste hiter odgovor. Nudijo vam zelo veliko izbiro najbolj kakovostne materiale katalogov. Prav tako vam kreativno svetujejo, saj so res strokovnjaki na tem področju. Katalogi pri njih natisnjeni so nekaj posebnega lahko rečemo. Zakaj bi iskali druge agencije, če pa so ugodni, hitri in zaupanja vredno Magma Media. Mislim, da nimate več kaj razmišljati s čim se promovirati. Katalogi so tista prava tiskovina, samo začeti je težko. Ko bodo pri vam doma, boste navdušeni in z veseljem jih boste delili okoli. Najprej v ožjem izboru, nato pa še dalje, da vas opazi čim več strank oziroma drugih podjetij.