Motorne kosilnice na nitko – olajšajte si delo na vrtu

Večina lastnikov hiš z zelenicami si želi kar najbolj olajšati svoje delo. Košnja namreč zahteva kar precej časa in spretnosti, pri tem pa vam lahko delo bistveno olajšajo motorne kosilnice na nitko. Te namreč veljajo za zelo trpežne, poleg tega pa so posebej zasnovane za doseganje težko dostopnih mest. Motorne kosilnice na nitko so priljubljene med lastniki razgibane okolice, sadovnjakov ali vinogradov na pobočjih. Problem težko dostopnih mest in neugodnega terena je, da je košnja na teh delih z običajnimi kosilnicami nemogoča. Tukaj dela ne more opraviti niti precej zmogljiva baterijska različica kosilnice na nitko, saj bi jo morali prevečkrat polniti. Kot najboljša rešitev se izkaže prav motorna kosilnica na nitko, ki prinaša zares odlične rezultate košnje.

motorne kosilnice na nitko

Motorne kosilnice na nitko Honda

Zagotovo vsi poznate proizvajalca Honda, ki slovi po svoji kompaktnosti in naprednih uporabniških rešitvah. Tudi motorne kosilnice na nitko Honda veljajo za ene najbolj zanesljivih in zmogljivih na tržišču. Odlikuje jih štiritaktni OHC motor, katerega glavna funkcija je zmanjševanje mehanskega hrupa in vibracij. Košnja bo zato bistveno tišja in posledično tudi bolj udobna in prijetna. Njen ročaj je oblikovan v obliki D-zanke, zato je rokovanje z njo izjemno priročno.

Ste vedeli, da so Hondine kosilnice prijazne do okolja? Njihovi tehnologi so namreč z različnimi prilagoditvami izboljšali sam motor kosilnice, ki oddaja le minimalno koncentracija emisij. S pomočjo njihovih motornih kosilnic na nitko boste hitro, učinkovito in zelo natančno uredili svojo travnato površino okoli svojega doma, pri tem pa ne boste bistveno onesnaževali okolja. Košnja s Hondino kosilnico tako združi prijetno s koristnim.

Po kosilnico k Žibert vrtni stroji

Motorne kosilnice na nitko, ki jih dobite v ponudbi podjetja Žibert vrtni stroji, vam bodo bistveno olajšale delo in izboljšale kakovost košnje. Ne lede na težavnost terena, se bodo te odlične pomočnice več kot dobro izkazale. Na voljo so vam enoročajne in dvoročajne motorne kose, za posebej zahtevne uporabnike pa so na voljo tudi nahrbtne motorne kosilnice na nitko. Te so odlična izbira za izjemno zahtevne terene, saj vam ta model kosilnice bistveno olajša košnjo. Sicer pa lahko v njihovi ponudbi najdete številne zmogljive in priročne vrtne stroje, ki vam bodo pomagali do popolno urejene zelenice.