Prava notranja vrata za vas

Notranja vrata so del pohištva v domačem ali profesionalnem okolju, kjer se odseva naš stil in način življenja ter vdihnejo dušo v naš dom.  Notranja vrata Tetim se od ostalih razlikujejo po modernih zaobljenih linijah. V njihovih izdelava je uporabljena sodobna tehnologija, duša in tradicija. Vrata s estetskimi in naravnimi materiali lahko v vaš dom prinesejo prijetnost in toplino. Ko izbirate prava vrata za vas in vaš dom morate upoštevati kakšna vrata želite imeti. Vrata narejena iz lesa so v gradnjah uporabljena že tisočletja, saj ob pravilnem vzdrževanju je les lahko zelo trpežen gradni material, ki s svojim videzom v vsak prostor doda obarvanost toplote in domačnosti. Les je živa stvar, zato se lahko zelo lepo stara. Starejša notranja vrata iz starega masivnega imajo posebno čarobnost.

Notranja vrata

Furnirana notranja vrata se lahko po videzu z lahkoto primerja z vrati iz masivnega lesa. Njihova zunanja plast je samo tanka plošča lesa, pritrjena na podlago. Furnirana vrata lahko izgledajo kot vrata iz masivnega lesa po veliko nižji ceni. Na voljo so v veliko različnih odtenkih.

Lakirana vrata so narejene iz materiala MDF (medium density fiberboard), lakiranega z dvokomponentnim lesnim lakom. Takšna vrata so dokaj odporna proti vlagi, na voljo je velika izbira barv in odtenkov, vse od naravnih do živahnih. Zaradi lakiranja MDF plošče so spoji nevidni, zato so vrata videti gladka in so odporne na poškodbe medtem ko jih je lahko čistiti.

Steklena vrata so kakor ste si predstavljali narejena iz steklenih plošč. Steklena vrata so izjemna za ohranjanje zunanje svetlobe v hiši. Odlična so za prostore z minimalistično opremo, saj prostoru dodajo pridih zračnosti.

CPL vrata so narejena iz CPL (Continuous Pressure Laminate). Ta material je masivni les ali kakovosten MDF, prevlečen z dekorativno folijo. S to folijo lahko vrata date kakršenkoli videz želite. Vrata so enostavna za vzdrževanje in odporna proti udarcem.