Odlična poslovna darila

Tradicija in nostalgija na eni strani ali tehnološka dovršenost in sodobnost na drugi? Ne glede na vašo izbiro ste lahko prepričani, da bodo tisti, ki jih boste obdarili navdušeni in zelo srečni. Za dobra in domiselna darila in če neveste kaj bi kupili, lahko kliknete ta link agaric.si/sl/storitve/poslovna-darila/. Vi ne skrbet za materiale, barve in linije. Tudi za inovativno vsebino besedilo in oblikovanje, to vse lahko prepustite nam in še zraven bomo poskrbeli za skladiščenje in distribucijo. Naši strokovnjaki, ki delajo v ekipah zaupajte želje in tudi pričakovanja, vse drugo/ostalo pa prepustite nam. Naše podjetje je zato tu, da vam prihranimo denar in čas.

poslovna darila

 

Poslovna darila

Poslovna darila so za stare in nove poslovne partnerje, za majhne in velike račune, za porajajoče in ustaljena sodelovanja, za danes in tudi jutri. Poslovna darila, ki so podpisana s Agaric d.o.o. so dobro jamstvo, da boste v imenikih partnerjev zapisani z črkami, ki bodo svetile zlato. Poslovna darila so večinoma simboli izbranega okusa , prestiža in prefinjenosti,  vedno pa so z osebno noto. Za vaša poslovna darila pa naj bodo skrbno izbrana, vi pa bodite izbirčni!

Popolna darila za vaše dolgoletne partnerje

Skrbno izbrana poslovna darila ali vitaminsko obogatena pošiljka zdravja, bo prava izbira za starejše poslovne partnerje , ki so z vami sodelovali že več let. Zlata paleta, ki je darilo vsebuje odličen slovenski med, ki je zapakiran v lični škatlici. Pazite, da ne spregledate niti naše ponudbe marmelad, ki so domače,  zlatega meda in tudi mnogo drugih izdelkov, ki pa bodo polepšali jutra tistih, ki jih boste obdarili.

Poslovna darila slovenskih korenin

Za našo ponudbo in za skrben izbor poslovnih daril pa še ni konec. Vi lahko izbirate med košaricami Okusi Slovenije, Harmonija okusov, Božanska predjed, Odlična večerja in še več takih. Če vas pa to ni prepričalo pa pojdite na link, ki je zgoraj in si preberite več o tem.