Kako refleksna masaža stopal pospeši dobro počutje in zdravljenje?

Refleksna masaža stopal je že stara in priznana veda, ko se masirajo določene točke na stopalih, ki stimulirajo določene organe v telesu. To pomaga, da nam je boljke in da telo deluje bolj skladano. Če želite več izvedeti o refleksni masaži stopal, obiščite tole spletno stran www.sibila-vedezevanje.si/refleksna-masaza-stopal/. Na stopalih imamo ljudje vse točke, kjer se končajo živčevja in so povezana z vsemi notranjimi organi. Ko stimulirajo te točke, se stimulirajo notranji organi, kot da bi jih direktno masirali. Refleksna masaža stopal tako pospeši prekrvavitev in delovanje organov.

 refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal dejansko prekrvavi  celotno telo, ga zaradi tega nahrani vsako celico posebej, zato se človek dosti bolje počuti pa še zdravljenje se začne obolelih organov. Telo se namreč zdravi samo. Če hočete se dobro počutiti in postati bolj zdravi potem je tovrstna masaža izjemno priporočljiva. Izvaja pa jo usposobljen terapevt z licenco, ki ve, kako mora masirati točne in na kakšen način.

Refleksna masaža stopal je povsem neškodljiva terapija za dobro počutje. Je tudi neboleča. Včasih se sicer precej čuti pritiska na določenih točkah, kjer so oboleli organi, kar je lahko trenutno neprijetno, vendar po stimulaciji in odblokirati te točke, se stanje bistveno izboljša. Tako tudi vemo, skozi bolečino, da je nekaj narobe z organom in ga moramo obravnavati večkrat. Zato je to terapijo dobro ponavljati periodično, dokler se ne popravi stanje.

Kakovostna in strokovna refleksna masaža stopal vam bo pomagala do dobrega počutja in izboljšanja zdravstvenega stanja, kar lahko nadzoruje in spremlja tudi vaš osebni zdravnik. Tovrstna masaža je pri nas priznana in cenjena, ker je tudi učinkovita. Veliko ljudi jo pozna in se ji prepusti ob težavah. Traja približno 45 minut in se masira obe stopali. Takoj po terapiji lahko odidete po svojih opravkih.  Ne boste vedeli, kako je učinkovita, dokler je ne preizkusite. Izberite pa sposobnega terapevta, ki ima izkušnje.