Pametne robotske kosilnice vas povsem nadomestijo in vam prihranijo čas

Robotske kosilnice so super avtomatske naprave za košenje, ki pokosijo vaš vrt, zelenico ali travnik kar same. Zdaj se splača nakup robotske kosilnice zaradi ugodnih cen in spomladi, ki bo hitro tukaj, boste že pripravljeni in opremljeni za popolno zelenico. Taka kosilnica ima glavno prednost, da vam ni treba zapravljati časa s košenjem, da kosi v vsakem vremenu, ni hrupna in ne smrdi ter ne onesnažuje okolja. Kar je pa najlepše, kosi lahko tudi ponoči, ker ima luči in pokosi lahko v takem vzorcu, kot ga sprogramirate.

robotske kosilnice

Robotske kosilnice so zelo sposobne in pametne. Lahko kosijo celotno območje, ki ga vi določite in se znajo izogniti oviram ter kositi okoli njih. To so edine kosilnice, ki lahko pokosijo tudi pod grmovjem, kamor s  klasičnimi kosilnicami ne morete. To je res velika prednost.

Do zdaj ste morali kositi tako, da te si vzeli čas in držali kosilnico v roki ali jo peljali po prostoru. Če je vaš teren zelo strm, ste imeli s tem kar težave. Nekatere robotske kosilnice zmorejo pokositi izjemno strme klance, do 45 stopinj naklona, kar je izjemno in vas bodo povsem razbremenile, še posebej, če sta malo v letih.

Pametne robotske kosilnice se polnijo kar same, ko jim zmanjka elektrike v bateriji, se dopeljejo do polnilca in se na njega priklopijo kar same, da lahko kosijo naprej, zato lahko kosijo neomejeno. Ker trava spomladi in ob deževju res divje raste, morate kositi vsak teden, da imate urejen vrt in zelenico, da se ne zarašča.

Super je tudi to, da se sosedje ne bodo več pritoževali nad smradom in hrupom bencinskih kosilnic. Hkrati si naredite veliko uslugo, ker naftni derivati se ne bodo več usedali na vaše površine in jih zastrupljali. Zato se bodo lahko na njih nemoteno igrali vaši otroci in tudi sosedovi ter tudi za vaše hišne ljubljenčke bo bistveno bolje.