Stroji za peskanje izpod rok profesionalcev

Unikatni stroji za peskanje so produkt dolgoletnega znanja in razvoja pri podjetju Blast Tehnik. Potrebujete stroj za peskanje? Potem se odločite za vodilnega ponudnika različnih storitev obdelave površin na območju jugovzhodne Evrope. Z znanjem in izkušnjami so pri Blast Tehnik vzpostavili lasten razvoj in proizvodnjo strojev za peskanje, ki brez težav pometejo s konkurenco.
stroji za peskanje
40 let znanja – vrhunski stroji za peskanje
Peskalni stroji, ki jih izdelujejo pri podjetju Blast Tehnik so ves čas podvrženi razvoju, kontroli in izboljšavam. Kot vodilni ponudniki na trgu, svoje dolgoletne izkušnje vlagajo v tehnološki napredek peskalnih strojev. Le predanost in srčnost pri delu lahko vodi v uspeh in je vstopnica za pot proti vrhu. Pohvalijo se lahko z lastnim laboratorijem za testiranje in razvoj, kjer ta zgodba o uspehu tudi nastaja. Letno izdelajo več kot petdeset prilagojenih različic strojev za namensko obdelavo komadov. Odlikuje pa jih izdelava unikatnih strojev za peskanje, ki so popolnoma prilagojeni vsem zahtevam in potrebam naročnika.
Prednosti, ki vam jih ponujajo Blastovi stroji za peskanje temeljijo na dolgoletnih izkušnjah strokovnjakov, ki se ukvarjajo s tehnološkim razvojem in izdelavo teh dovršenih strojev:
  • Izdelava stroja v relativno kratkem času.
  • S peskalnim strojem se poveča produktivnost proizvodnje naročnika.
  • Izdelava peskalnega stroja se popolnoma prilagodi potrebam naročnika.
  • Stroji za peskanje so kompatibilni s proizvodnjo naročnika.
  • Blast Tehnik naročniku nudi kvalitetno in celovito servisno storitev izdelanega stroja.

V ponudbi so peskalni stroji različnih kategorij, primerni za različne industrijske proizvodnje: stroji po meri, serijski stroji in hitromontažni peskalni sistemi. Pri sami izbiri svojim strankam vedno svetujejo Blastovi strokovnjaki, ki imajo s tega področja kar največ izkušenj, zato so vse skrbi popolnoma odveč. Tudi ko stranka že ima svoj stroj za peskanje, ji ob strani še vedno stojijo ‘Blastovci’, s svojo 24 urno pomočjo na terenu in zalogo rezervnih delov. Če tudi sami potrebujete peskalni stroj, potem naj vas od ideje do produkta pripeljejo zmagovalci.