Tlakovci Gorec

Podjetje Cementni izdelki Gorec se že več desetletij ukvarja z idelavo cementnih izdelkov kot so bloki, vogalniki, robniki, kanalete, betonske cevi ter pokrovi, montažni bloki, škarpniki, čistilne naprave, plošče in tlakovci. Dandanes brez betona zagotovo nebi mogli oziroma znali živeti, saj je sestavni del mnogih stvari in objektov, ki jih uporabljamo vsak dan. Podjetje Gorec je izjemno uspešno in prav zaradi vsestranske uporabnosti betona je tako uspešno, endar so za to zaslužni tudi kvalitetni izdelki. Tlakovci Gorec so eden izmed najbolj zaželjenih in prodajanih izdelkov v njihovem podjetju.

Podjetje ima sedež v Šentlovrencu, najdete pa jih lahko tudi na njihovi spletni strani www.gorec.info. Tam si lahko bolj podrobno ogledate vse izdelke, ki jih imajo v ponudbi in cenik. Pred kratkim je podjetje v svojo ponudbo dodalo še nekaj novih izdelkov. To so segmentni zbiralniki vode, čistilne naprave in monolitni zbiralniki vode.

tlakovci Gorec

Tlakovci Gorec so kvalitetno izdelani, saj imajo dolgo življenjsko dobo in in so odporni proti zunanjim vplivom. Tlakovci so tudi odličem način kako vaše domače dvorišče naredite lepo in privlačno na pogled. Če tudi vi razmišljate ali pa se zanimate za nakup tlakovcev, pohitite saj vam je sedaj na voljo deset odstotni popust ob nakupu tlakovcev.

Ostali cementni in betonski izdelki, ki jih še lahko najdete v njihovi ponudbi, poleg tlakovcev, so betonski bloki, opažni bloki, betonske cevi, cevi z odtočnimi odprtinami, drenažne cevi, navadni pokrovi in pokrovi z različnimi odprtinami, lomljeni škarpniki, cvetlični škarpniki, kape za škarpnike, lomljeni zidaki, betonski robniki, palisade, montažni bloki in betonske kanalete.

Tlakovci Gorec vam nudijo na izbiro veliko različnih oblik, barv in modelov tlakovcev. Izbriate lahko med tlakovci Milano, Toscana, Piran in pravokotnimi tlakovci. Celotno ponudbo za tlakovce in ostale izdelke pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.gorec.info.