Traktorski agregat je uporaben povsod na terenu, kjer se potrebuje močna eklektika

Traktorski agregat je uporaben v kmetijstvu, za civilno zaščito, pri reševanju, v industriji in povsod, kjer se potrebuje močna elektrika. Ta traktorski agregat ne deluje na nafto in je izjemno preprost za uporabo. Hitro se ga namesti s tremi točkami na traktor in že deluje. Upravljate ga preko priročnega LCD menija in lahko izbirate izhodno moč elektrike. Gre za italijanskega proizvajalca, ki je kompatibilen z vsemi priključki, ki so pri nas standardni in je zelo kakovosten. Ima 24 mesečno garancijo.

traktorski agregat

Traktorski agregat je lahko tri točkovni ali pa se priklopi s kardanom. Ta agregat pa je brez krtačni, kar mu podaljša življenjsko dobo. Ne potrebuje nobenega posebnega vzdrževanja in čiščenja, zato je zelo priljubljen. Ker so električne naprave občutljive na to, da elektrika niha, je ta traktorski agregat tako izdelan, da sam avtomatsko to regulira in ne povzroča nobene škode električnim napravam, saj ima ves čas enako napetost na izhodu.

Ti agregati se zelo velikokrat uporabljajo v kmetijstvu kot rezerva za električno napajanje na kmetijah in v industriji, če zmanjka sistemske elektrike. Lahko pa se jih tudi uporablja na terenu izven dosega vira električne energije, kot so štale, njive, gozd in podobno. Nekateri nimajo niti motorja. Njihovo vzdrževanje je izjemno poceni in so tudi cenovno zelo ugodni, kar si na zgornji povezavi lahko sami pogledate.

Traktorski agregat podpira lahko različne kardanske gredi, ki jih naročite posebej. So zelo trpežni na dolgi rok in jih lahko tudi skladiščite, ker ne zavzamejo dosti prostora. Imajo dve vtičnici za enofazni ali trofazni tok. Nekateri imajo brez krtačni alternator. Nekateri potrebujejo ob zagonu večjo moč, pa tudi ko delujejo.

Agregati so različnih velikosti in modelov ter tudi različnih moči. Nabavite takega, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Če niste gotovi, kateri bi vam ustrezal, lahko dobite strokovno pomoč in nasvet. Tudi po telefonu ali v živo, naročite pa lahko tudi preko interneta.