Popestrite svoj izgled z novimi uhani

So vam modni dodatki pomembni za vaš izgled ali počutje. Uhani so eden izmed mnogih dodatkov, s katerimi tako dame kot možje popestrijo svoj izgled. Posebej zlati uhani so v preteklost veljali za simbol prestiža. In ne le uhani tudi ostali nakit kot so verižice, prstani in drugo so v preteklosti krasili premožne ženske. V zlatarni Celje kjer že od leta 1844 izdelujejo nakit in kjer že od davnega leta svoje znanje prenašajo iz roda v rod svoje znanje zlatarstva tako prenašajo na mlajše generacije. Nakit je v zadnjih letih močno napredoval predvsem v smislu dizajna nakita ter glede izdelave unikatnih uhanov, prstanov in podobno. Predvsem nežnejši spol kateri, da veliko na celostno zunanjo podobo svoje telo dame zelo rade okrasijo z različnimi modnimi dodatki. Med drugimi so tudi uhani modni dodatek, ki ga dame kombinirajo z barvo oblačil, katere izberejo glede na dnevno počutje.uhani

Uhani so lahko zelo preprosti in se popolnima prilegajo vašemu ušesu ali pa izberete večje in bogatejše z različnimi kristali, da z njimi še bolj poudarite njihov videz. Nakit, ki ga izberete naj bo povezan v smislu če nosite zlate uhane naj vaš vrat krasti tudi zlata verižica ali zapestnica. Prav tako se različne kovine med seboj lahko precej razlikujejo. Lahko gre za drugačno obdelavo kovine in je pri temu tudi barva nakita lahko precej drugačna. Nakit s pomočjo različnih strojev obdelujejo in pri brušenju nakita lahko pride do odstopanju v niansi barve. Uhani so seveda lahko tudi iz drugih materialov. Vse bolj popularni so srebrni uhani z dodatkom swarovskih kamenčkov ali pa imajo vstavljene diamante kamenčke.

Uhani so lahko zelo lepo darilo, ki ga izberete za različna obdarovanja ali praznovanja obletnic. Pred nakupom se z strokovnjakom pozanimajte o raznovrstni ponudbi. Prodajalec nakita naj vam svetuje pri izbiri nakita v primeru, da se sami težko odločite.