Valovite polikarbonatne plošče

Polikarbonatne plošče so široko uporabne proizvodi, ki jih najpogosteje uporabljamo za namene strešne kritine, izdelave nadstreškov, pa tudi za izdelavo zaščitnih ograj pred prašnimi delci, vetrom in podobno. Na spletni strani https://www.polikarbonatneplosce.si/portfolio-items/valovite-polikarbonatne-plosce/ preverite ponudbo valovitih polikarbonatnih plošč in se dogovorite za svetovanje.

 

valovite polikarbonatne plošče

Valovite polikarbonatne plošče so rešitev za vsak dom.

 

Zakaj valovite polikarbonatne plošče?

Polikarbonatne plošče odlikuje izjemna odpornost in dostopne cene. Če iščete material za strešno kritino, kjer je za vas ključno razmerje med ceno in kakovostjo, nimate pravzaprav kaj veliko razmišljati. Polikarbonat je namreč znan po izjemni udarni trdnosti, zaradi česar ga boste imeli lahko na svoji strehi dolgo časa. Gre za material, ki je lahek, prav zato tudi enostaven za montažo, pa tudi vzdrževanje. Tudi dostopa svetlobe vam ta material ne bo omejil, zato ga lahko namestite povsod, kjer vam je dostopnost svetlobe pomembna. In ja, tudi ljubitelji rastlin, boste s tem materialom prišli na svoj račun, saj bodo vaše zelene prijateljice dobile dovolj svetlobe za opravljanje svojih procesov fotosinteze. O tem koliko svetlobe plošče prepustijo odloča njihova barva – od bolj prozornih, bronza do sivih barv. Pri tem prve prepustijo največ, zadnje pa najmanj svetlobe – barvo izberite odvisno od vaših potreb. Ob tem je potrebno dodati, da je material dobro odporen proti UV-sevanju, pa tudi vremenskim vplivom, kar mu omogoča daljšo življenjsko dobo. Za vse, ki pozornost pri izbiri namenjate požarne varnosti pa tudi ta pomembna informacija – material ima velike ognjevarne lastnosti, zaradi česar prepriča tudi najzahtevnejše uporabnike.

Kako je z nakupom polikarbonatnih plošč?

Pri nakupu valovitih polikarbonatnih plošč se lahko odločite za nakup plošč, ki imajo 1045 mm širine, dolžina, ki je na voljo pa se povečuje po 0,5 metra. Pri tem se plošče, glede na vaše potrebe, odreže na izbrano dolžino. En kvadratni meter plošče tehta približno 3,6 kilograma in je izjemno enostaven tako za prenos kot tudi namestitev. Pošljite povpraševanje ponudniku polikarbonatnih plošč ter skupaj z njimi izberite rešitev za vaše težave.