Žaluzije notranje za vsa okna in udobno bivanje v stavbi

Žaluzije notranje za vse vrst oken. Žaluzije – notranje izdelujemo in nudimo montažo v podjetju Roltek. Ustvarite si ambient po svojih željah, pri čemer vam bo v veliko pomoč primerno izbrano senčilo za okno. Z lamelnimi zavesami, različnimi roloji ali plise zavesami bo vaš dom prijeten in privlačen za oko. Vse to vam je na voljo v nešteto izvedbah in čudovitih barvah, tako, da boste izbrali točno tisto, kar si želite in potrebujete. Notranje žaluzije, zavese za okna ali katera koli druga vrsta notranjih senčil poskrbijo za vašo intimnost, saj boste z njihovo pomočjo zaščiteni pred radovednimi pogledi iz okolice, hkrati pa poskrbijo za udobje, ki si ga želite.

 žaluzije notranje

Žaluzije notranje se podajo v vsak dom. Dobro zasnovan in harmoničen bivalni prostor odločilno prispeva k dobremu počutju. Z notranjimi senčili ROLTEK ustvarite privlačne modne poudarke in optimalno osvetlitev prostora. Skrbno izbrano notranje senčilo se vam bo zagotovo odlično obrestovalo. Morate pa izbiri nameniti nekaj premisleka in svetovanja. Pri nas smo strokovnjaki na tem področju, tako, da lahko pričakujete odlične nasvete.

Žaluzije notranje so primerne za vsako okno in vedno pričarajo prav posebno vzdušje, saj omogočajo nastavitev senčenja oziroma premikanja lamel. Na voljo so vam v različnih barvah, tako kot na primer plise zavese, ki očarajo s številnimi možnostmi glede izbire barv in vzorcev kot nastavitve senčenja. Žaluzije notranje veljajo za najbolj razširjeno in poznano notranje senčilo. Največkrat so vgrajene na okno in omogočajo nastavljanje naklona lamel, možno pa jih je tudi dvigniti in spustiti. Tako nastavite kot s katerim preprečite neposredni sončni svetlobi, da bi vas motila.

Lamele notranjih žaluzij so izdelane iz aluminija in so na voljo v dveh dimenzijah 25 in 16 mm. Barvo lamel lahko izberete iz pestre kolekcije barv. Notranje žaluzije se upravljajo s paličico za obračanje naklona lamel in vrvico za dviganje in spuščanje senčila. Možne so še različne izvedbe, upravljanje s perla verižico, stekleno paličico, monokomandno ročico in z motorjem.