Izberite zimske pnevmatike priznanih blagovnih znamk po ugodnih cenah

V obdobju med 15. 11. in 15. 3. so zimske pnevmatike obvezni del opreme vašega vozila. Zimske pnevmatike po ugodnih cenah lahko najdete pri podjetju Poceni gume. V spletni trgovini Poceni gume boste dobili vaše nove gume priznanih blagovnih znamk po ugodnih cenah. Zimske pnevmatike se z razlogom imenujejo zimske, saj so prilagojene nižjim temperaturam in zimskim razmeram. Narejene so iz specifične gume, ki se kar najbolje obnese pri nizkih temperaturah. Profil je oblikovan tako, da omogoča boljši oprijem cestišča ter tako boljše upravljanje vozila. Dobro se spoprijemajo s snegom in poledico ter preprečujejo možnost zdrsa. Kar je najpomembnejše pa je to, da je to tudi veliko bolj varna odločitev.

zimske pnevmatike

Sicer imate tudi možnost vse leto uporabljati letne pnevmatike, vendar pa morajo nujno biti del obvezne opreme vašega avtomobila tudi verige. Kljub temu pa tveganje ni preveč pametno in odločitev, da namestite zimske pnevmatike je veliko bolj varna. Poleg tega pa je zaradi uporabe letnih gum v zimskem času in povzročitev zastoja ali oviranje prometa na cesti zaradi neprimerne opreme predvidena tudi kazen, ki znaša 500 € in še pet kazenskih točk. To pa vsekakor ni zanemarljivo. Prava izbira zimskih gum zahteva nekaj časa ali posveta s strokovnjakom. Vsekakor je priporočljivo, da mora biti izbira kakovosti pred ceno, saj gre v tem primeru za vprašanje varnosti.

Pred nakupom se lahko prepričate o narejenih testih ter poiščite zimske pnevmatike z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno. V podjetju Poceni gume najdete visoko kakovost, priznane blagovne znamke kot so Sava, Goodyear in Dunlop ter hkrati še dostopno ceno. Če ste v dvomih katere gume izbrati jih enostavno prosite za nasvet in z veseljem vam bodo pomagali. Na voljo vam je tudi montaža pnevmatik v njihovi delavnici, kar bodo opravili hitro in kakovostno. Pnevmatike pa vam po vaši želji lahko ugodno in hitro dostavijo tudi na dom.