Zobne luske – pot do sanjskega nasmeha

Zobne luske so inovativna rešitev v kolikor niste zadovoljni z videzom svojih zob. So zelo praktična rešitev, več o tem pa si lahko preberete na spletni strani ordinacije Lux Dental https://luxdental.si/zobne-luske/, ki vam to tudi omogoči. Zobozdravstveni center Lux Dental ima na tem področju bogate izkušnje, saj so že mnogim pacientom povrnili samozavestnejši nasmeh. Ta način je minimalno invaziven, vendar pa je z njim možno odpraviti marsikatero zobno nepravilnost. zobne luske so izdelane iz trde keramike, ki pa je fino obdelana in tako izgledajo popolnoma naravno. So izjemno tanke, zato so neopazne. Ta tanka plast porcelana pa vam lahko tako popolnoma spremeni življenje.

 zobne luske

Na zobe jih pritrdi izkušenj strokovnjak, zobozdravnik, ki to opravi v relativno kratkem času. Običajno se največ ljudi odloči za zobne luske v primerih kot so obarvanost zob, poškodbe zob, odkrušeni zobje, učinkovito pa odpravijo tudi asimetrijo. Na ta način lahko zelo hitro pridobite popolnoma nov bleščeč nasmeh. Prednost pa je tudi ta, da z njimi ohranimo več zdrave zobovine kot pri izdelavi zobnih prevlek, ker namestitev lusk ne zahteva toliko brušenja zob. V določenih primerih se z zobnimi luskami lahko rešuje tudi blažje oblike krivih zob brez uporabe zobnega aparata. Torej lahko z njimi popravimo skoraj vse zobne nepravilnosti. V kolikor želite spremeniti obliko zob, barvo, velikost in poškodbe so zobne luske idealna rešitev.

To je zelo hitra in preprosta rešitev do popolnega nasmeha. V zobozdravstvenem centru Lux Dental se vsakemu pacientu posvetijo individualno, saj lahko le na ta način vrhunsko opravijo svoje delo. Po pregledu vam tudi svetujejo kaj je za vas najboljša rešitev. Za izdelavo zobnih lusk v ordinaciji uporabljajo le najboljše materiale. Cena je predvsem odvisna od vsakega posameznika glede na obravnavo in želje. Zobne luske so seveda narejene za vsakega posameznika posebej. V kolikor se zanimate za to rešitev je ordinacija Lux Dental pravi naslov.