Bambus za pozitivno energijo

Ali ste že slišali za izraz srečni bambus? Srečni bambus prihaja iz Kitajske, bolj podrobno iz veščine Feng Shui. V resnici sploh ni bambus. Srečni bambus naj bi poskrbel za veliko pozitivne energije, mir in vitalnost. Že samo njegovo ime pove, da to ni navadna rastilna. Ima kar nekaj pozitivnih učinkov. Srečni bambus iz prostora odganja škodljive kemijske snovi, to so kisline, tolueni, formaldehidi in podobno. Stara Kitajska veščina pravi, da moramo doma imeti dva stelba za ljubezen, pet za zdravje, osem pa za bogastvo. Torej, če nam kaj od tega primanjkuje, si moramo kupiti srečni bambus. Bambus je dan danes že zelo popularna rastilna, katero najdemo skoraj v vsakem domu. Stranke trgovine Jerihonska roža so povedale, da odkar imajo doma srečni bambus, imajo občutek pozitivne energije. Ko pridejo domov iz službe, polne stresa, jim rastlina pomaga pri sproščanju. Za vse tiste, ki ne verjamete v kitajske veščine, priporočamo da sami poskusite z nakupom srečnega bambusa.

bambus

Srečni bambus potrebuje nekaj elementov, za svoje delovanje. Ti so: les, ta je srečni bambus, zemljo, mora biti položen v vazo ali cvetlični lonec, priporočljivo ga je postaviti v vodo, ogenj in pa kovino, pod katero spadajo feng šuiju vaze. Zelo pa je pomembno tudi, po koliko stebel imamo skupaj. tri potrebujemo za srečo, pet za zdravje, dva stebla za ljubezen in zakokn, osem stebel za veliko denarja in pa devet stebelj za ogromno sreče in zadovoljstva.

V trgovini Jerihonska roža si lahko privoščite srečni bambus po ugodni ceni 29,90€. Lonček je tudi vštet v ceno. Zaposleni bodo poskrbeli, da dobite sveže in kvalitetne sobne rože. Pomembno pa je, da rože prevzamete takoj po dostavi, saj se lahko drugače kasneje poškodujejo. Obiščite njihovo spletno trgovino, da si ogledate še ostale sobne rastilne, ki jih imajo na voljo. Zakaj bi živeli v nesreči? Kupite si srečni bambus!