Prenapetostna zaščita za vaš dom

Bi radi zaščitili svoje elektronske naprave v primeru udara strele ali napak v elektriki? Prenapetostna zaščita bo poskrbela za to. Kaj pa sploh je prenapetostna zaščita? To je majhna naprava, preko katere povežemo čim več naših naprav. Ko pride do udara strela, bo ta naprava poskrebla, da se močen tok od strele odvede stran in tako reši vaše elektronske naprave. Zelo je pomembna sama vezava prenapetostne zaščite, saj jo moramo zvezati pravilno in na ustreznem mestu, da bo zaščitila naše naprave.

Predstavljajte si, da doma uživate na vaši sedežni garnituri in z družino gledate film. Nenadoma se nad vas prikrade nevihta in strela udari v vašo hišo. V takih situacijah ste lahko ob televizor, računalnik in telefon, katere ste imeli takrat priklopljene v elektriko. Prenapetostna zaščita bi vas tako rešila in tako nebi potem rabili kupiti nov televizor in ostale naprave. Ponavadi si ljudje rečemo, pa saj nebo strela udarila v točno našo hišo. Če imamo nesrečo, bo žal prišlo lahko tudi do tega. Zato raje malo investirajmo in zaščitimo svoje elektronske naprave. Ali pa predstavljajte si, da na domačem računalniku od doma delate projekte za službo. Nato pa strela udari v vaš računalnik in se pokvari. Tako boste izgubili pomembne podatke, katere nujno potrebujete v vaši službi.

prenapetostne zaščite

Torej se splača investirati v prenapetostne zaščite? Seveda! Naj vam damo primer. Strela udari v TV, modem in računalnik in tako dobite cca. 3000€ škode. Vgradnja prenapetostne zaščite pa bi prišla okoli 450€ in tako bi obvarovala vaše naprave. Cene prenapetostnih zaščit se razlikujejo, ker je odvisno od naprav, katere želimo zaščititi. Ob zelo močnih udarih strel, pa lahko pride do požara, kar pa je najhujša stvar, ki se lahko zgodi ob nevihti. Tudi v tem primeru bi močnejša prenapetostna zaščita nam pomagala.

Ne čakajte, investirajte v prenapetostne zaščite v vašem domu še danes, in rešite vaše elektronske naprave.