Oprema za dojenčka

Pričakujete, da se vam bo v kratkem pridružil novi družinski član, nimate pa še vse primerne opreme za nego dojenčka?

Otrok oziroma dojenček potrebuje za pravilen razvoj primerno in ustrezno opremo.

Na spletni trgovini baby nega vam omogočajo bogat izbore opreme za dojenčka. Najpomembnejši element opreme za dojenčke bi lahko rekli, da je voziček .V prvem, drugem letu dojenčka večino časa prevažamo v vozičku, zato je pomembno, da izberemo voziček, v katerem bo otroku omogočeno spanje in sedenje, ter da bo udoben. Baby nega vam omogoča bogat izbor vozičkov, različnih modelov in tudi barv. Pomembno je tudi izbrati model vozička, glede na površino, kjer se ga bo uporabljalo ,primer; za pesek moramo izbrati drugo vrsto koles, kot če bi ga uporabljali na gladki površini. Naslednji pomembni del opreme za dojenčka je avto sedež. Trgovina vam ponuja avto sedeže za različne starosti in velikosti. Za posteljico pa  lahko izbirate med samostojnimi in obposteljnimi posteljami različnih dimenzij.

Baby nega vam poleg vse pomembne opreme za dojenčka ponuja tudi nakup igrač, katere so razvrščene tako, da lahko izberete starost in vam bo podalo igrače primerne tisti starosti. Ponujen je tudi nakup zibelk, košev za pleničke, varnostnih ograj, stajic, elektronskih varušk, tehtnic, predalnikov, dud, črpalk, pralnih plenic in mnogo drugih stvari, ki spadajo pod priporočeno opremo za dojenčke.

Prednost baby nege je tudi, da si namesto nakupa določene stvari lahko le izposodite. Izposodite si lahko določene monitorje, tehtnice in tudi nekatere posteljice. Nakupujete lahko po redni ceni, ali pa izdelek višje cene plačujete po obrokih. Baby nega zagotavlja kvalitetne izdelke in varen nakup. Izdelki so dostavljeni na vaš dom v določenem času, poštnina pa je nad nakupom 199 eur kar brezplačna. Za dodatna vprašanja se lahko obrnete na njihov email, ki ga najdete na spletni strani, ali pa preberete blog o določenih izdelkih in rubriko izkušenj potrošnikov.