Vitamini in minerali

Imate težave z zdravjem? Se počutite utrujeni in brez energije? Vitamini in minerali so zelo pomembni za zdravje. Vitamini in minerali so mikrohranila, katera imajo zelo pomembno funkcijo v našem telesu za samo delovanje in določene procese. Z zdravo prehrano lahko v telo dobimo vse potrebne vitamine in minerale, katere potrebujemo vsak dan za normalno delovanje.

Delimo jih na vitamine, ki so topni v maščobah in v vodi. V maščobah se topijo vitamini A,D, E, K, ostali pa  v vodi. Zato je pomembno, da s prehrano zaužijemo tudi dovolj zdravih maščob. Nesmemo pa zaužiti preveč hrane, ki vsebuje vitamine, ki se topijo v mašobah, saj se bodo leti ti skladiščili v jetrih in kasneje nam prinesli zdravstvene težave.

Določeni ljudje, pa potrebujejo za njihovo normalno delovanje dodatne vitamine, katere dobimo v kapsulah. Podjetje Bio katka nam ponuja veliko raznih izdelkov, vsak izdelek pa vsebuje določene vitamine. Na podlagi tega, katere vitamine potrebujemo, izberemo izdelek oziroma prehranski dodatek vitaminov, ki ga potrebujemo.

minerali

Imamo več produktov, kateri vsebujejo vitamine v kapsulah. Imamo produkt Singerija za oči, kateri vsebuje številni hranila in rastilnske sestavine, katere dobro vplivajo na očesne fukncije. Multinutriente, za kakovostno življenje, kateri bodo poskrbeli za dnevne potrebne vitamine. Koencim Q10 bo poskrbel za zdravo srce in ožilje, preprečuje pa tudi utrujenost. Imamo tudi izdelke za otroke, kateri vsebujejo 13 vitaminov in zdrave omega 3 maščobe. Izboljšali bojo kakovost življenja vaših otrok. Izdelek sinergija za odpronost, vsebuje 50 kapsul, kateri bo poskrbel za boljši imunski istem in krepil zdravje. Vsebuje določena zelišča, katera bodo poskrbela za boljše delovanje  vašega telesa.

Veliko posameznikov se ne zaveda, kako so vitamini in minerali pomembni za naše zdravje, ponavadi pa imajo tudi ti posamezniki vsakodnevne težave, kot so slab spanec, brez energije, stres in podobno. Te težave lahko odpravimo z vnosom več vitaminov v našo prehrano.

Imate težave, vendar neveste katere vitamine izbrati? Kontaktriajte trgovino Bio katka in prijazni svetovalci vam bodo svetovali pri izbiri produkta.