kleparstvo

Kleparstvo zahteva celega človeka, ki je zelo izurjen in z glavo pri delu, da izvede to zahtevno delo tako, da ni potem popravkov ali zamakanja strehe na primer, tudi avto je treba znati dobro popraviti, da se ne vidi, ter narediti marsikatero zadevo iz kovine. Kleparstvo in krovstvo Vrtačič nudimo kleparska dela z dolgoletnimi izkušnjami pri izdelavi streh, fasad pa tudi pri varni demontaži azbestnih kritin. Ker je kleparstvo težak in odgovoren poklic, morate izbrati pravega mojstra, kar in najlažja naloga, zato je najbolje izbirati med tistimi, ki imajo res dobre reference in izkušnje ter ji drugi priporočajo.

kleparstvo

Kleparstvo pride največkrat prav pri prekrivanju in popravilih streh ter dimnikov, kjer je treba narediti marsikatero obrobo, kapo za dimnikom namestit žlebove n prekriti strehe. Nekatere so zahtevne sploh cerkvene, kjer postane kot delo ekstremno nevarno in mora biti takrat na strehi izurjena, pametna in stabilna oseba z dobrim ravnotežjem.

Zagotovo ste kdaj že bili v situaciji, da vam je morebiti kakšen neizkušen ali površen klepar naredit take obrobe, da da je streha puščala, kar lahko naredi veliko škodo. Zato kleparstvo prepustite mojstrom, ki vedo, kaj delajo in kakšne materiale, prijeme ter rese in zavihke ter varjenja morajo izbrati ter kako to narediti da res drži vodo.

Enako velja za kleparstvo kar se tiče drugih kovinskih izdelkov, strojev kot tudi za avtomobil. Dober klepar se bo držal tudi rokov, to pa zato, ker zna oceniti težavnost dela in ve, koliko časa bo za kaj porabil. Redko se jim tudi kaj zakomplicira zaradi bogatih izkušenj, zato lahko računa te na to, da bo streha pravočasno narejena in fasada tudi.

V tem podjetju pa vam nudijo poleg kleparstva še tesarske storitve, saj obvladujejo tudi les, zato pa lahko naredijo celotno streho sami. Zagotovo boste zadovoljni, mi pa jih lahkega srca z veseljem priporočimo, saj verjamemo vanje.