Bioklimatska lamelna pergola za vse letne čase za vašo teraso ali vrt

Lamelna pergola je zadnji hit, ki ga je razvilo slovensko podjetje, ki je izdelalo inovativne lamelne pergole kot odlično zaščito za teraso ali vrt ali garažo. Pergole so izdelane iz najkakovostnejšega materiala lesa in kovine. Lamelna pergola bo zaščitila vas in teraso pred soncem kot tudi pred padavinami, tako da boste lahko na svežem zraku kar vse leto, za praznike in ko boste hoteli se družiti z družino ali prijatelji brez motenj iz okolice.

lamelna pergola

Lamelna pergola je ekološka inovacija, ki lahko lamele na strehi odpre ali zapre z daljincem toliko, kot potrebujete. Če boi radi imeli polno sonce, odprete lamele do konca, če bi radi povsem zasenčili ali se obvarovali pred dežjem in snegom pa lamele do konca zaprete. Če bi radi le delno spustili svetlobo na teraso ali  rt pa jih obrnete pod kotom, kot vam ustreza.

Lesena ali kovinska lamelna pergola sta vedno narejeni čisto po meri vaše terase, nadstreška, garaže ali vrta, lahko se drži hiše ali druge stavbe ali pa je povsem samostojna. Prilagodi se vašim željam in potrebam. Je zelo dolgo obstojna in kakovostna, saj jo izdeluje slovensko podjetje, ki je izdelek izumilo.

Posvetujte se s strokovnjakom, kakšna lamelna pergola bi bila za vaše potrebe najboljša, saj je na izbiro zares veliko vrst pergol in tui veliko barv v več materialih, ki se lahko tudi kombinirajo. Vse se prilagodi prostoru, kjer bo stala in seveda izgledu stavbe, h kateri sodi, da bo izgledalo res lepo in moderno.

Od kar jo boste imeli, vam ne bo treba se skriti v hišo, če pada dež ali pa naletava sneg, tudi ne, če je sonce premočno, bodo tla ostala hladna, vas pa ne bo opeklo sonce. Stranke so bile vedno zadovoljne, tudi, ker ima pergola precej garancije ter je tako kakovostno izdelana, da ni podvržena vremenskim vplivom, zaščiti pa tudi teraso